Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΛΑΣ

ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ASTGIL

 

 

Σε μία εξαιρετική προσθήκη προχώρησε ο Αστέρας Χαϊδαρίου όσο αφορά τα περίφημα τμήματα ακαδημιών του, καθώς αργά το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2019, ο σύλλογος της πόλης μας ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γκίλα (κεντρική φώτο), ο οποίος αναλαμβάνει άμεσος συνεργάτης του Τεχνικού Διευθυντή κ. Χρήστου Γιώτη και Αρχιπροπονητής μικρών ηλικιακών τμημάτων, από το Κ10 και κάτω για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Ο Παναγιώτης Γκίλας τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στις επίσημες σχολές της Ισπανικής Βαλένθια στην Ελλάδα (με έδρα την Κηφισιά) και μέλος του δικτύου των πιστοποιημένων προπονητών ακαδημιών του εν λόγω συλλόγου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές ο Παναγιώτης Γκίλας είχε επιλεχθεί να συνοδεύσει ως υπεύθυνος προπονητής τα ελληνικά επίλεκτα τμήματα στις κεντρικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Ισπανία, όπου γινόντουσαν δοκιμαστικά από όλη την Ευρώπη για νέα ταλέντα.

Ο νέος προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, απόφοιτος της σχολής Προπονητών ποδοσφαίρου του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και διπλωματούχος αθλητικού μάνατζμεντ. Επίσης, έχει παρακολουθήσει τον κύκλο σεμιναρίων και δράσεων «Πανεπιστήμιο Cambridge και FA Youth football coaching: developing creative players».

Πριν τις Σχολές της Βαλένθια, ο Παναγιώτης Γκίλας ήταν Αρχιπροπονητής των Σχολών της Άρσεναλ, ενώ ως ποδοσφαιριστής, έπαιξε στις ομάδες της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Απόλλων Καρλοβασίου, την Αναγέννηση Σάμου, την ΑΕ Σάμου, την Ένωση Σάμου και μετέπειτα, στον Ήφαιστο Πειραιά, την Ελλάς Ποντίων και τον Μανδραϊκό.

 

 

YESSNEW