ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΚΙΡΚΙΛΗΣ

ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

LYKPR

 

 

 

Δυναμικά μπήκαν στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 οι Λύκοι Χαϊδαρίου, καθώς η ομάδα της πόλης μας ως νεοφώτιστη θα αγωνιστεί στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

 

Πριν από λίγη ώρα, οι Λύκοι Χαϊδαρίου ολοκλήρωσαν τις πρώτες τους δύο (2) φετινές μεταγραφές, και πιο συγκεκριμένα έκαναν δικούς τους τον Κώστα Παπαϊωάννου και τον Άγγελο Κιρκιλή.

 

Οι δύο παίκτες αποκτήθηκαν έπειτα από σχετική εισήγηση του νέου προπονητή του συλλόγου κ. Σταύρου Παπαπαναγιώτου (μεσαίο πλάνο στην κεντρική φώτο), ο οποίος σε συνεργασία με τον ισχυρό παράγοντα του σωματείου κ. Χρήστο Σημαντήρα, έχουν καταλήξει στους μεταγραφικούς στόχους και απομένει η υλοποίηση των κινήσεων, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί αξιόμαχη τη νέα σεζόν.

 

Ο 27χρονος στόπερ Κώστας Παπαϊωάννου, αγωνιζόταν τα τελευταία 7 χρόνια στο Καματερό, όπου αποτελούσε βασικό στέλεχος της εν λόγω ιστορικής ομάδας και έρχεται για να προσδώσει εγγύηση και δυναμική στα μετόπισθεν των Λύκων Χαϊδαρίου. Μάλιστα πριν από δύο (2) μήνες ο Παπαϊωάννου πανηγύρισε με το Καματερό την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΑ (Στο αριστερό πλάνο της κεντρικής φώτο, ο Παπαϊωάννου με τον Χρήστο Σημαντήρα).

 

Ο 22χρονος ταλαντούχος μέσος Άγγελος Κιρκιλής (στο δεξιό πλάνο της κεντρικής φώτο), προέρχεται από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπου αγωνίστηκε τα προηγούμενα δύο (2) χρόνια με την φανέλα της στην Β΄ ΕΠΣΑ, ενώ πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε και το στρατιωτικό του.

 

Πιο πριν και για τρεις (3) περιόδους, από το 2014 έως το 2017 ο Κιρκιλής έπαιξε στην Ιεράπολη, όπου μάλιστα με προπονητή τον Σταύρο Παπαπαναγιώτου, είχαν πανηγυρίσει την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ. Μέχρι το 2014 ο Κιρκιλής είχε δείξει στοιχεία του ταλέντου του με την φανέλα του Ορφέα Αιγάλεω.

 

 

KALONEWW