ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: "ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ"

 

 

FRONT

 

 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Του Ανδρέα Κοντοδημόπουλου

Λυκειάρχη – Δρ Φιλοσοφίας

 

Αγαπητοί φίλοι

 

Η προσωπική μου πίστη ότι η ιστορική πόλη μας, με σεβασμό στο ιστορικό παρελθόν της, είναι πλέον απαραίτητο να προχωρήσει πιο μπροστά αντιμετωπίζοντας και λύνοντας αποτελεσματικά τα προβλήματά της.

 

Η πόλη δεν είναι μια αόριστη έννοια, αλλά είναι ο λαός της, οι δημότες Χαϊδαρίου που θα ψηφίσουν σύντομα για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους.

 

Ο μεγαλύτερος στόχος και η μελετημένη νέα πορεία είναι μία : Η ποιοτική αναβάθμιση της ζωής όλων μας, χωρίς ιδιοτέλεια και κοντόφθαλμες προσωπικές φιλοδοξίες.

 

Στην πραγματοποίηση αυτού του οράματος θέλω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, καθώς γνωρίζω τα βασικά προβλήματά της και με προτάσεις για σημαντικές προγραμματισμένες αλλαγές. Τιμώ όλους εκείνους που εξελέγησαν στο παρελθόν και είχαν το ίδιο όραμα παλεύοντας για έργα χωρίς άχρηστες φλυαρίες. Με λογική σκέψη, προτάσεις και αποφάσεις για έργα εξασφαλίζοντας τους απαραίτητους πόρους.

 

Το νέο σύστημα εκλογών με την απλή αναλογική πρέπει να οδηγήσει στη δημοκρατική πολυφωνία, επιβάλλοντας, το δίχως άλλο, τη συνεργασία των εκπροσώπων του λαού και των επικεφαλής των παρατάξεων που θα εκλεγούν.

 

Ο συνδυασμός “Όραμα Δημιουργίας” δεν κατεβαίνει στις εκλογές για λόγους που εξήγησε ο Ηρακλής Δρούλιας, επικεφαλής του συνδυασμού. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν και με σεβασμό στις ιδέες, τις αξίες και, βέβαια, τις απόψεις των μελών και του αρχηγού αυτού του συνδυασμού, αποφάσισα να συμμετάσχω σ’ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές και να συνεργαστώ με τον Κώστα Ασπρογέρακα που είναι υποψήφιος δήμαρχος επικεφαλής της Δημοτικής Αγωνιστικής Ενωτικής Κίνησης, επειδή εκτιμώ την ιδεολογική του συνέπεια, το ήθος του και τους πολύχρονους αγώνες του για την αυτοδιοίκηση. Αμετακίνητη προσωπική μου πίστη είναι ότι ο Κώστας Ασπρογέρακας και ο συνδυασμός που ηγείται πρέπει να εκλεγεί με μεγαλύτερη πλειοψηφία, για να ακούγεται ο έμπειρος και χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, αυτοδιοικητικός λόγος του στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Ο συνδυασμός αυτός πρέπει να ενισχυθεί στις εκλογές για να συμμετέχει δυναμικά και να μπορεί να καθορίζει τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για το συμφέρον της πόλης και των δημοτών της.

 

Φίλες και φίλοι,

 

Με πίστη στο όραμα για την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της ιστορικής πόλης μας και στο ότι μπορώ να συμβάλω στη νέα πορεία της με συνέπεια και δύναμη, σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ανδρέας Κοντοδημόπουλος

Καθηγητής Φιλόλογος & Λυκειάρχης

 

 

LEMOK