ΜΕ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΑΝΑ - ΡΗΓΑΚΗ

 

 

FRONT

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες μου,

 

Με την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την ψήφο σας στις εκλογές του Μαΐου 2014 με αναδείξατε Πρώτη Δημοτική Σύμβουλο του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Ηρακλή Δρούλια. Από τη θέση της Αντιπολίτευσης και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας συμμετείχαμε όλα αυτά τα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέσεις και προτάσεις για ένα Χαϊδάρι καλύτερο, μία πόλη σύγχρονη και ευρωπαϊκή.

 

Στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου 2019 ο συνδυασμός μας δεν θα συμμετάσχει αυτόνομος, για λόγους που ο ίδιος ο επικεφαλής μας έχει δηλώσει. Με δεδομένο ότι ο Νέος Εκλογικός Νόμος, που καθιερώνει την Απλή Αναλογική για την εκλογή των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, επιβάλλει τη συνεργασία προσώπων και συνδυασμών τόσο ο συνδυασμός μας όσο κι εγώ δεχθήκαμε πολλές και τιμητικές προτάσεις συνεργασίας. Προσωπικά η εκπαιδευτική μου διαδρομή επί 33 χρόνια στο Χαϊδάρι, η συμμετοχή μου σε κοινωνικούς φορείς και η παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο τα τελευταία χρόνια μου υπαγορεύουν να συνεχίσω την προσπάθεια για την πόλη μας και τους ανθρώπους της. Είναι όμως πρωτίστως θέμα ηθικής και αξιοπρέπειας για μένα να πορευτώ σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες του συνδυασμού, του οποίου είμαι μέχρι σήμερα Δημοτική Σύμβουλος, και τις οποίες ασπάζομαι.

 

   Για τον λόγο αυτό θα συμμετάσχω και εγώ στις εκλογές ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Συνεργαζόμενη με τον συνδυασμό του Κώστα Ασπρογέρακα. Ο Κώστας Ασπρογέρακας δίνει επί χρόνια τον αγώνα του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ανιδιοτελή αγάπη για την πόλη και πραγματικό ενδιαφέρον για τον συμπολίτη του, διακρίνεται για το ήθος, τη σοβαρότητα και τη συνέπεια, ενώ ο λόγος του στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ουσιαστικός, καθαρά αυτοδιοικητικός, χωρίς περιστροφές, αλαζονεία και κινήσεις εντυπωσιασμού.

 

Φίλες και Φίλοι,

 

Αξιολογώντας τα όσα έγιναν για την πόλη μας από την παρούσα Δημοτική Αρχή παραμένει ζητούμενο η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της, η αναβάθμιση των υποδομών της, η αξιοποίηση των περιβαλλοντικών και ιστορικών – αρχαιολογικών θησαυρών της, η ενίσχυση της τοπικής αγοράς και της επιχειρηματικότητας.

 

Με την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου και την ψήφο σας θα δώσετε σε μένα τη δυνατότητα να συνεχίσω την προσπάθεια για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, αφού και η Απλή Αναλογική επιβάλλει συνεργασίες και συναινέσεις κατά τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο. Πιστεύω ακράδαντα ότι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι συνάρτηση οράματος για την πόλη, πολιτικής βούλησης και ανθρώπων ικανών να εργαστούν προς την κατεύθυνση αυτή με σεβασμό στον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.

 

 

Αγγελική Γκανά – Ρηγάκη, Καθηγήτρια Φιλόλογος

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Συνεργαζόμενη με τον συνδυασμό

Δημοτική Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση Χαϊδαρίου

Κώστας Ασπρογέρακας

 

 

AKMONSA