ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟ)

 

 

KALA

 

 

Μπορεί το πρόγραμμα του να είναι πιεσμένο και ιδιαιτέρως βεβαρημένο, λόγω των επικείμενων εθνικών εκλογών, αλλά ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας (τα προάστια μας) κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, δεν θα μπορούσε να λείπει από την αποκριάτικη χοροεσπερίδα, που διοργάνωσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου 2019, η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου.
Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος πέρα από την αναγνωρισμένη αυτοδιοικητική και πολιτική πορεία του, είναι και άνθρωπος της ευρύτερης ποδοσφαιρικής κοινότητας, καθώς έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω, όταν το Σίτι μεσουρανούσε στις μεγάλες κατηγορίες.
Στον χορό του Αστέρα Χαϊδαρίου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Πρόεδρο του χαϊδαριώτικου σωματείου κ. Γιάννη Αρβανίτη, με τον οποίο έλκουν την καταγωγή τους από την Μεσσηνία, την δραστήρια παράγοντα του συλλόγου και συνάδελφο του κ. Νίκη Κυριαζοπούλου (Αρχιτέκτων ο κ. Καλογερόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός η κ. Κυριαζοπούλου), τον Γεν. Γραμματέα κ. Βαγγέλη Χρυσοχόο, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Μάξιμο Κατικαρίδη, τους προπονητές κ.κ. Θανάση Πατρικίδη, Χρήστο Γιώτη, μίλησε επίσης με κηδεμόνες αθλητών του Αστέρα, ενώ με μεγάλη χαρά φωτογραφήθηκε με τους μικρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών (κεντρική φώτο). Ακολουθούν παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσία του Δημήτρη Καλογερόπουλου στην χοροεσπερίδα, ενώ το πλήρης φωτορεπορτάζ από την επιτυχημένη γιορτή του Αστέρα Χαϊδαρίου θα παρατεθεί τα επόμενα 24ωρα.

 

 

DOMOKYR

 

 

KAL1

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος με τον Γιάννη Αρβανίτη

 

 

KAL2

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Με τον προπονητή Θανάση Πατρικίδη

 

 

KAL3

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Με τον προπονητή Χρήστο Γιώτη και τους μικρούς αθλητές του Αστέρα Χαϊδαρίου

 

KAL4

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Με τους Μάξιμο Κατικαρίδη, Βαγγέλη Χρυσοχόο

 

KAL5

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Με την Νίκη Κυριαζοπούλου

 

 

KAL6

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Με τον Γεν. Γραμματέα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Θεόδωρο Γουρνά, που εκπροσώπησε τον ιστορικό σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας στην εκδήλωση 

 

 

DOMOKYR