ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

SAY

 

 

Παρά τα όποια εμπόδια και τις «τρικλοποδιές» που μπαίνουν στην ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου, διοίκηση, αθλητές, προπονητές και γονείς των παιδιών της ακαδημίας, δίνουν καθημερινή απάντηση, καθώς με την τεράστια συμμετοχή τους στις δράσεις του συλλόγου αποδεικνύουν ότι ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια, ένας ολοζώντανος θεσμός της πόλης.
Τα εμπόδια που μπήκαν στον σύλλογο κατά την διαμάχη που ξεκίνησε η Δημοτική Αρχή, αντί να δημιουργήσει προβλήματα, μάλλον είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, μιας και όλοι όσοι μετέχουν στο σωματείο συσπειρώθηκαν και ο σύλλογος λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα.
Με ενέργειες της διοίκησης, όλα τα τμήματα και ειδικά αυτά της ακαδημίας προπονούνται κανονικά επί καθημερινής βάσης, με τις απαραίτητες αθλητικές υποχρεώσεις να διεξάγονται σε άλλα γήπεδα – εκτός των δημοτικών χώρων του Χαϊδαρίου, έπειτα από απόφαση (!) της Δημοτικής Αρχής… – και παράλληλα όλα τα τμήματα του συλλόγου με τους εκατοντάδες αθλητές να λαμβάνουν μέρος είτε σε επίσημα τουρνουά, είτε στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.
Σε επίπεδο διοικητικής μέριμνας, την περασμένη εβδομάδα όλοι οι αθλητές του σωματείου (και χωρισμένοι σε γκρουπ) έδωσαν το παρών στα γραφεία του συλλόγου – στο γήπεδο πλησίον του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ - όπου πέρασαν τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις. Επίσης την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 κατατέθηκε επίσημο αίτημα από τον σύλλογο προκειμένου οι πολυπληθείς Χαϊδαριώτες αθλητές του Αστέρα Χαϊδαρίου, να παρελάσουν στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. (Ακολουθεί αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς και φωτογραφικό υλικό).

 

 

DOMOKYR

 

 

ASTORG

 

 

Στον αγωνιστικό τομέα, σε φουλ ρυθμούς συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για όλα τα τμήματα του Αστέρα Χαϊδαρίου.
Το τμήμα Κ8 (Γιάννης Κυπρίου) την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 αγωνίζεται στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Χωράφας με τον Ηρακλή Περιστερίου, ενώ το τμήμα Κ10 (Γιάννης Κυπρίου) το πρωί (στις 9) της ίδιας μέρας παίζει στο ίδιο γήπεδο (Χωράφας) με αντίπαλο τον Ατρόμητο Περιστερίου. Λίγο αργότερα, στις 11 το πρωί της Κυριακής, το τμήμα Κ10 (με προπονητή τον Γιώργο Λινάρδο), πάλι στο γήπεδο της Χωράφας αντιμετωπίζει την Ακαδημία Περιστερίου.
Το τμήμα Κ12 (προπονητής ο Γιάννης Κυπρίου) το πρωί (στις 11) της Κυριακής παίζει στο γήπεδο του Φωστήρα με αντίπαλο την Ακαδημία Περιστερίου.
Το τμήμα Κ14 (προπονητής ο Χρήστος Γιώτης), το πρωί (11.30) του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2018, υποδέχεται στο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, το Ρουφ, ενώ το απόγευμα (στις 8) της ίδιας μέρας το τμήμα Κ16 (προπονητής ο Μάξιμος Κατικαρίδης) παίζει με τους Λύκους Χαϊδαρίου.
Τέλος, το ανδρικό τμήμα (προπονητής ο Θανάσης Πατρικίδης), το απόγευμα (στις 4) της Κυριακής 21 Οκτωβρίου 2018 υποδέχεται στο Χαϊδάρι τον ισχυρό Χαλκηδονικό, στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

 

 

ASTORG 1

 

ASTORG 2

 

 

ASTORG 5

 

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza / ΔΙΑΝΟΜΗ σε ΧΑΪΔΑΡΙ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ  και ΑΙΓΑΛΕΩ.

 

 

ASTORG 6

 

 

ASTORG 15

 

ASTORG 16

 

ASTORG 18

 

ASTORG 22

 

ASTORG 26

 

 

AKMONSA