ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ «ΔΑΓΚΩΣΑΝ»

 

ΜΕ 3-1 ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

LOTR

 

 

Την πρώτη τους επίσημη παρουσία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ κατέγραψαν οι Λύκοι Χαϊδαρίου, οι οποίοι συνδύασαν αυτό το ιστορικό αθλητικό γεγονός με σπουδαία νίκη, καθώς σήμερα το απόγευμα Σαββάτου 6 Οκτωβρίου 2018 στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» επικράτησαν με 3-1 επί του Ορφέα Αιγάλεω για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Οι Λύκοι Χαϊδαρίου δεν είχαν παίξει την 1η αγωνιστική λόγω της κακοκαιρίας (αναβολή) και σήμερα σε αυτό το πρώτο τους παιχνίδι έφτασαν δίκαια (και σχετικά εύκολα) στη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με τον Ορφέα Αιγάλεω.
Οι παίκτες του Γιάννη Πολίτη έδειξαν πιο έτοιμοι και πιο διαβασμένοι για ένα τέτοιο ματς. Ξεκίνησαν πιο ορεξάτοι τον αγώνα και προηγήθηκαν (1-0) στο 25΄ με πλασέ του Γκίνη. Ο Ορφέας φάνηκε μετά το 35΄ και ισορρόπησε το ματς, έχοντας μια καλή ευκαιρία, αλλά ο γκολκίπερ Στρατηγαρέας αποσόβησε τον κίνδυνο.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πάλι πιο δυνατά και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 53΄ έπειτα από σέντρα του Σκούφη ο Μιχαλόπουλος με πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο 57΄ ο Μιχαλόπουλος έκανε επέλαση από τα αριστερά, «έσπασε» την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Αποστολόπουλος με ωραίο πλασέ πέτυχε το 3-0. Στο 73΄ ο Γκίνης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και στο 77΄ ο Μπίτσικας με σουτ «έγραψε» το τελικό 3-1.
ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Στρατηγαρέας, Χεργκελετζής (46΄ Σπυροπάλης), Θεοδωρής, Ανταλής, Δοσούλας, Αποστολόπουλος, Θεοχάρης (46΄ Τόμπρος), Μιχαλόπουλος (88΄ Στόγιας), Γκίνης, Αρχοντής, Σκούφης (83΄ Χρήστου).
ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Δογάνης, Ανδρονιώτης (66΄ Παπαϊωάννου), Κωνσταντόπουλος, Βουτσινάς, Κολέζι, Γεωργίου (60΄ Ζιάκας), Τσούτσι (55΄ Τιτόνης), Στασινός, Πιστόλης αν., Μπίτσικας, Σιώζιος.


 Στην κεντρική φώτο, αναμνηστική φωτογραφία, από τον αγώνα ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018). Οι αρχηγοί των δύο ομάδων Αρχοντής (με το λευκό σορτσάκι), Κολέζι, ο ρέφερι Μητράκος και οι επόπτες Μπιμπάκης, Μαρκαντωνάτος.


 Τα επόμενα 24ωρα θα παραθέσουμε πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα από τον αγώνα.

 

 

CIM