ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΙΤΗ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΠΣΑ

 

LYKPOL

 

 

Ο Γιάννης Πολίτης, ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς των ελλήνων προπονητών, με έμφαση στο σύγχρονο παραγωγικό ποδόσφαιρο, είναι ο προπονητής που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του νεοπαρουσιαζόμενου σωματείου των Λύκων Χαϊδαρίου – αποτελούν την συνέχεια του Κρόνου Αιγάλεω – που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2018-2019.
Ξεχωριστή και με πολλές παραστάσεις η προπονητική πορεία του βετεράνου άσου του Αχαρναϊκού, Γιάννη Πολίτη, ο οποίος είναι η προσωπική επιλογή για αυτήν την θέση, του δημιουργού της ομάδας κ. Χρήστου Σημαντήρα, καθώς οι δύο είχαν επιτυχημένη συνεργασία πριν λίγα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Πολίτης την σεζόν 2014-2015 είχε διατελέσει προπονητής του Κρόνου Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ, και ο σύλλογος εκείνη την χρονιά είχε κάνει την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών, δείγμα της δουλειάς του εν λόγω τεχνικού. Ένας προπονητής, που στηρίζεται σε νέους παίκτες, αλλά μπορεί κάλλιστα να δέσει και ένα σύνολο, που θα έχει και πιο έμπειρες λύσεις, προκειμένου όπως έχει τονιστεί από τον κ. Σημαντήρα, ο σύλλογος να έχει πρωταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.
Ο Γιάννης Πολίτης, κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β, έχει εργαστεί ακόμη ως βοηθός προπονητή στον Εθνικό Αστέρα στην Γ΄ Εθνική, ως πρώτος προπονητής στα Λουκίσια Εύβοιας (Δ΄ Εθνική), στον Πανερυθραϊκό, τον Ηρακλή Περιστερίου, ενώ ως εξειδικευμένος προπονητής εργάστηκε στις ακαδημίες Αχαρναϊκού, Αγίων Αναργύρων, Ακράτητου και τα τελευταία χρόνια στο πρότζεκτ του Ατρόμητου Περιστερίου.

 

CIM

 Λεωφ. Αθηνών 267 – Χαϊδάρι / Τηλ.: 210 5823278