Η ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΙΣΣΑ ΙΩΑΝΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ

 

ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ

 

ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

FD

 

 

Νέο σχετικά προϊόν το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, που όλο και πιο πολύ τα τελευταία χρόνια υπό την αιγίδα της ΕΠΟ γίνονται σπουδαία και καίρια βήματα για την διάδοση του και την προσέλκυση όλων και περισσότερων κοριτσιών στον χώρο, σε έναν χώρο που τελικά δεν είναι άβατο…
Βήματα έχουν γίνει και στην πόλη μας το Χαϊδάρι, όπου κορίτσια, όχι μόνο από την πόλη μας, αλλά και από άλλους δήμους, μετείχαν σε μία πρώτη προσπάθεια που έκανε ο Αστέρας Χαϊδαρίου πριν δύο χρόνια. Σε αυτό το πρώτο έμψυχο δυναμικό, μετείχε και η νεαρή συμπολίτισσα μας Ιωάννα Φουντουλάκη, η οποία παίζει στην θέση του τερματοφύλακα. Η 14χρονη αθλήτρια, που τη νέα χρονιά θα είναι μαθήτρια της γ΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου της πόλης μας, έχει πολύπλευρα ταλέντα, καθώς παράλληλα και ήδη σε αυτή την ηλικία, είναι ήδη πτυχιούχος αθλητικών, λάτιν και ευρωπαϊκών χορών.
Όσο αφορά την ποδοσφαιρική της καριέρα, και μετά το αρχικό ξεκίνημα στο ιδρυθέν τμήμα του Αστέρα Χαϊδαρίου, την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018) ήταν στο α΄ μισό της περιόδου στο ρόστερ της ομάδας της πόλης μας, που έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καταγράφοντας μάλιστα και 2 επίσημες εμφανίσεις. Στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου 2018, ακολούθησε η μεταγραφή της στην ομάδα του Ατρόμητου Περιστερίου, σε έναν σύλλογο που έχει ρίξει μεγάλο βάρος στο συγκεκριμένο τομέα, με την σπουδαία διοικητική μέριμνα της Προέδρου κ. Στέλλας Μουζάκη και μάλιστα διαθέτει τμήμα που παίζει στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, όπως και οργανωμένα τμήματα υποδομών για κορίτσια μικρότερων ηλικιών, με σκοπό να γίνει η αθλητική κυψέλη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Δυτική Αθήνα και όχι μόνο. Στην ομάδα του Περιστερίου θεωρούν ότι η Ιωάννα Φουντουλάκη έχει τα προσόντα, την θέληση και με πολύ δουλειά θα κάνει βήματα προόδου.
Η 14χρονη τερματοφύλακας ήδη εδώ και 1,5 χρόνο, ακολουθεί και έξτρα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στην σχολή τερματοφυλάκων του Γιώργου Μουκέα, ενώ τη νέα αγωνιστική περίοδο την εκγύμναση της – παράλληλα με αυτή της σχολής Μουκέα - από πλευράς του Ατρόμητου Περιστερίου θα έχει ο Τάκης Γιαταγανάκης.

 

BORDOX

 BORDO (Patisserie – Boulangerie – Café): Στρ. Καραϊσκάκη 63, 210 5324269 (ωράριο λειτουργίας καταστήματος 08.00 – 23.00, ωράριο ντιλίβερι 08.00 – 20.00).