ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΠΑΤΡΙΚΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

RIK

 

 

Με τον προπονητή που οδήγησε την ομάδα στην τιμητική συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, τον Θανάση Πατρικίδη, αποφάσισε να συνεχίσει την συνεργασία του και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, ο σύλλογος του Αστέρα Χαϊδαρίου. Μια εξέλιξη, που μάλλον ήρθε φυσιολογικά, καθώς ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός – που κάθισε για πρώτη φορά σε πάγκο ανδρικού τμήματος – είχε εξαιρετική σεζόν, μιας και εκτός από την παρουσία του Αστέρα Χαϊδαρίου στα μπαράζ, πήγε και το Παιδικό τμήμα του συλλόγου, στις 16 καλύτερες ομάδες της αντίστοιχης διοργάνωσης της ΕΠΣΑ. Ο Γιάννης Αρβανίτης με τους στενούς συνεργάτες του, τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Σκόρδα και τον Τεχνικό Διευθυντή, κ. Μάξιμο Κατικαρίδη, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους όλα τα δεδομένα, θεώρησαν, ότι εκτός από δίκαιο, είναι και καλό για το αγωνιστικό τμήμα να συνεχίσει ο Πατρικίδης, καθώς στο διάστημα της συνεργασίας τους, η ομάδα απέδωσε καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, ενώ το κλίμα ήταν ισορροπημένο και οι παίκτες εστίασαν στον στόχο τους, όπου και έφτασαν σε αυτόν, καταλαμβάνοντας την 4η θέση και παίρνοντας μέρος στον αγώνα κατάταξης.
Ο Θανάσης Πατρικίδης ήρθε σε μια καίρια στιγμή για την ομάδα και συγκεκριμένα, κάθισε στον πάγκο του Αστέρα Χαϊδαρίου, για πρώτη φορά, στο εντός έδρας ματς της 17ης αγωνιστικής (11 Φεβρουαρίου 2018), όπου η ομάδα της πόλης μας επικράτησε με 3-0. Σε αυτές τις 10 αγωνιστικές (συμπεριλαμβάνεται και 1 ρεπό) με τον Πατρικίδη, ο Αστέρας Χαϊδαρίου κέρδισε 20 βαθμούς (εξαιρετικό στατιστικό) έχοντας συνολικά 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, μία – 1 – ήττα, ένα (1) ρεπό και τέρματα 19-7, ενώ πιο αναλυτικά είχε, εντός έδρας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, τέρματα 12-1 και εκτός έδρας, 3 νίκες, μία – 1 – ήττα και τέρματα 7-6.
Ο Θανάσης Πατρικίδης, που κατάγεται από τη Νιγρίτα Σερρών, γεννήθηκε το 1983, έπαιξε μπάλα σε Βισαλτιακό, ΑΕ Νιγρίτας, Δόξα Πειραιά, Ελλάς Ποντίων, Ορφέα Αιγάλεω, Παννεαπολικό. Ως προπονητής με ειδίκευση στις ακαδημίες, ξεκίνησε από το εφηβικό του Ορφέα Αιγάλεω, ενώ εργάστηκε ακόμη στις αντίστοιχες υποδομές του Ηφαίστου Περιστερίου και της σχολής του ΠΑΣ Γιάννενα στα Σούρμενα, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι (2017), όταν ανέλαβε το Παιδικό τμήμα του Αστέρα Χαϊδαρίου.
Σε δηλώσεις του ο Θανάσης Πατρικίδης τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη, αλλά και την μέχρι τώρα συνεργασίας μας, τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Αρβανίτη, τον Γενικό Αρχηγό κ. Γιάννη Σκόρδα, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Μάξιμο Κατικαρίδη, τους παίκτες που συνεργάζομαι, αλλά και όλους όσοι απαρτίζουν την μεγάλη οικογένεια του Αστέρα Χαϊδαρίου, που συνεχίζει συσπειρωμένη και αισιόδοξη. Για τη νέα σεζόν, το μότο μας είναι πολύ δουλειά και πιστεύω ότι με υπομονή και επιμονή, θα έχουμε πάλι ένα στιβαρό και αξιόμαχο σύνολο, που μόνο του και αντιλαμβανόμενο το τι κάνει στο γήπεδο, θα καθορίσει και τον πήχη της φιλοδοξίας του».
Ο Θανάσης Πατρικίδης, επιστρέφει αύριο βράδυ Κυριακής 1 Ιουλίου 2018, από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νιγρίτα Σερρών, όπου είχε πάει για ένα μικρό διάλειμμα ξεκούρασης και από Δευτέρα σε συνεννόηση με τους παράγοντες του Αστέρα ξεκινάει την υλοποίηση των κινήσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 για το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. FB: YessPizza & online παραγγελίες: www.yess-pizza.gr