ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΙΛΙΟΥ

 

BASTARX

 

 

Ολοκληρώθηκε το φετινό όμορφο, συναρπαστικό και εν τέλει επιτυχημένο… ταξίδι του Αστέρα Χαϊδαρίου για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018 στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς η ομάδα της πόλης μας στον εκτός έδρας αγώνα μπαράζ για την κατάταξη της 3ης θέσης του ομίλου, θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση των μπαράζ ανόδου προς την Β΄ ΕΠΣΑ, ηττήθηκε – Σάββατο 19 Μαίου 2018 - στην παράταση με 1-0 από την ΑΕ Ιλίου και ενώ ο κανονικός αγώνας έληξε χωρίς σκορ (0-0).
Κάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ομάδα της πόλης μας, στάθηκε και άτυχη, καθώς μόλις στο 1΄ είχε δοκάρι με τον Βικάτο, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο και ειδικά σε έναν και μοναδικό αγώνα, όπου κρίνονται όλα. Και οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους διαστήματα ελέγχου στο ματς, χωρίς, όμως, τελικά να αλλάξει κάτι μέχρι το 90΄. Στην παράταση και έπειτα από μία φάση όπου η μπάλα δεν απομακρύνθηκε πολύ από την περιοχή του Αστέρα Χαϊδαρίου, ο Κορωνιός με ωραίο σουτ, στο 2΄ της παράτασης (92΄) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του χαϊδαριώτικου σωματείου, κάνοντας το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Ακολούθησε μία καλή ευκαιρία με τον Μπόσγα στο 110΄, όπως και μία φάση στο 119΄ όπου συνεργάστηκαν οι Μανώλικας, Ναλμπάντης, αλλά τελικά το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε για τον Αστέρα Χαϊδαρίου.
Οι παίκτες του Αστέρα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και σε ένα ματς ειδικών συνθηκών, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προσπάθησαν και αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι την σεζόν, φέρνοντας την ομάδα της πόλης μας στην 4η , ιδιαιτέρως, τιμητική θέση. Μάλιστα σε δηλώσεις του ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου, κ. Θανάσης Πατρικίδης επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕ Ιλίου και ένα μεγάλο μπράβο από εμένα στους παίκτες μου για την τιτάνια προσπάθεια τους όλη την φετινή σεζόν. Για εμάς ήταν το 3ο μπαράζ. Αρχικά ήταν η εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Εξαρχείων και μετά η εντός έδρας νίκη επί του Άτλα Κυψέλης. Δύο νίκες που μας έφεραν στην διαδικασία της κατάταξης για την 3η θέση. Δυστυχώς στο κανονικό μπαράζ με την ΑΕ Ιλίου δεν τα καταφέραμε, ηττηθήκαμε, αλλά προχωράμε με ψηλά το κεφάλι, έχοντας κάνει ότι καλύτερο μπορούσαμε».
Σε έναν αγώνα, που ήταν διαφήμιση των αθηναϊκών πρωταθλημάτων σχετικά με την συμπεριφορά όλων, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, η διαιτησία του κ. Μπαϊρακτάρη και των βοηθών του, της κ. Δέτση και του κ. Ζήρδα, ήταν εξαιρετική.
Μάλιστα οι παράγοντες του Αστέρα έδωσαν συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο, όπως ευχαρίστησαν εγκαρδίως και τους παράγοντες της ΑΕ Ιλίου για την άψογη φιλοξενία.
ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Κοντογιαννάτος, Τζανάκης, Λιλάι, Φύκηρης, Μαυρομάτης, Μάλλης, Κορωνιός, Καραχάλιος, Γκότσε (86΄ Δημοθεόδωρος), Μάκο (46΄ Τζώρτζης), Μπέκος (120΄ Σαλιάι).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Τριανταφυλλίδης (85΄ Καρβούνης), Ναλμπάντης, Μπόσγας, Κωνσταντάτος, Αλεξάκης, Σπυρόπουλος (80΄ Παπαδάκης), Κόκα (111΄ Μητκάκης), Καραγεώργος, Στρατικόπουλος, Βικάτος.

 

BAST1

 

BAST3

 

 

BAST2

 

BAST4

 

papaOK1 sind

papaOK2