ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΝΈΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑ

 

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

SIMAD1 lykoi

 

 

Νέα ποδοσφαιρική ομάδα για την ΕΠΣΑ και 5η ομάδα ποδοσφαίρου για την πόλη μας το Χαϊδάρι, έχουμε επίσημα εδώ και λίγα 24ωρα, καθώς οι ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ θα αποτελέσουν την ιστορική συνέχεια του Κρόνου Αιγάλεω, ο οποίος ανήκει πλέον στις καλένδες. Ο κάτοικος Χαϊδαρίου και επαγγελματίας της πόλης μας (AQUAHALL) κ. Χρήστος Σημαντήρας (κεντρική φώτο), ο οποίος είναι βετεράνος ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω και του Παναιγιάλειου και εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν η ψυχή του Κρόνου Αιγάλεω (τα μέλη της οικογένειας του ήταν ιδρυτικά μέλη από το 1985), μπαίνει μπροστά σε αυτή τη νέα ποδοσφαιρική προσπάθεια. Ως κάτοικος Χαϊδαρίου είχε τις επίσημες επαφές με την Δημοτική Αρχή της πόλης μας προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ακολούθησαν η έγκριση από το Πρωτοδικείο Αθηνών και η αποδοχή του αιτήματος από την ΕΠΣΑ, που ενέγραψε τους Λύκους Χαϊδαρίου στο δυναμικό της, ενώ έδρα του συλλόγου θα είναι το γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ».
Ο Χρήστος Σημαντήρας, δημιουργός του εγχειρήματος, θα είναι Τεχνικός Διευθυντής του σωματείου, και σε δηλώσεις του που φιλοξενεί η εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» σήμερα Σάββατο 12 Μαίου, τόνισε μεταξύ άλλων: «… Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, όπως και την Δημοτική Αρχή Αιγάλεω για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια… Ο Δήμος Χαϊδαρίου δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ερασιτεχνικό μαζικό αθλητισμό και ως Λύκοι Χαϊδαρίου θα είμαστε πρεσβευτές αυτής της ιδέας φέρνοντας νέα παιδιά της πόλης κοντά μας… Στόχος της νέας ομάδας που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ είναι η άνοδος στην Β΄ Αθήνας. Θέλω να επισημάνω ότι θα υπάρχει συνεργασία με επαρχιακή ομάδα της Φουτμπολ – λιγκ, η οποία θα ανακοινωθεί. Θα αποκτηθούν παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες της Αθήνας και του Πειραιά… ενώ ο προπονητής θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και προέρχεται από σωματείο της Β΄ ΕΠΣΑ. Θα δημιουργήσουμε επίσης τμήματα υποδομής νέων, παίδων, παμπαίδων, τζούνιορ, προτζούνιορ και αστεράκια. Τέλος έχουμε την διαβεβαίωση της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου ότι σύντομα θα φτιάξει νέο γήπεδο σε χώρο που υπάρχει στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου».

 

YESSA

 

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. FB: YessPizza