ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ 16 ΤΗΣ ΕΠΣΑ

 

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

TSAM

 

 

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του 2ου γύρου του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΑ, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, δηλαδή στις 16 καλύτερες ομάδες της Αθήνας.
Οι Παίδες (εν τάξει) του Αστέρα Χαϊδαρίου, το περασμένο Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στο τοπικό ντέρμπι με το αντίστοιχο τμήμα του ΑΟ Χαϊδαρίου, επικράτησαν με 3-1, ενώ σκόρερ και των 3 τερμάτων του Αστέρα ήταν ο ταλαντούχος Θοδωρής Ζαρκαλής. Με το αποτέλεσμα αυτό το Παιδικό τμήμα του Αστέρα Χαϊδαρίου «κλείδωσε» την συμμετοχή του στην επόμενη φάση των 16, σίγουρα μία αξιοσημείωτη επιτυχία για τμήμα ακαδημιών του Αστέρα, που δουλεύει καλά και οργανωμένα τις υποδομές του εδώ και τρία χρόνια. Για την ομάδα του Αστέρα αγωνίστηκαν οι Μπουλούμπασης, Περιβολαράκης, Μυλωνάς, Αντωνόπουλος, Πολυκρέτης, Ντούλε, Κατηφόρης, Καρμπόνης, Ζαρκαλής, Γκλεζάκος, Λάσκος, Χρυσοχόος, Τζωρτζίνης, Γκιόκας, Αρβανίτης, Αποστολόπουλος, Παλήκαρης. (Κεντρική φώτο, από το πανηγύρι που στήθηκε έπειτα από τη νίκη επί του ΑΟ Χαϊδαρίου).
Σφύζει από ταλέντο το συγκεκριμένο τμήμα του Αστέρα Χαϊδαρίου, καθώς πρόκειται για ένα αρκετά ομοιογενές σύνολο, για το οποίο μιλούσαν εδώ και τρία (3) χρόνια οι ιθύνοντες της ομάδας υποστηρίζοντας, από τότε, την αγωνιστική εξέλιξη που θα είχε. Είναι τμήμα, που είχε ξεκινήσει και δουλεύτηκε με μεθοδικότητα και αγάπη, από τον προπονητή των ακαδημιών και βετεράνο παίκτη του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, κ. Μάξιμο Κατικαρίδη, που «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά αυτά τα παιδιά για 2 σεζόν – έως το περασμένο καλοκαίρι – βάζοντας τις γερές βάσεις, ενώ την φετινή αγωνιστική περίοδο (2017-2018) την τεχνική καθοδήγηση έχει ο κ. Θανάσης Πατρικίδης.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο παιδικό τμήμα του Αστέρα Χαϊδαρίου και το πολύ καλό έμψυχο δυναμικό του, δεν είναι… κρυφό, ότι έχει τραβήξει τα βλέμματα των σκάουτερ από συλλόγους επαγγελματικών κατηγοριών, ενώ ενδεικτικής της ποιότητας που υπάρχει στους Παίδες του Αστέρα Χαϊδαρίου, είναι ότι τρία (3) μέλη του τμήματος, οι Τζωρτζίνης, Ζαρκαλής, Κατηφόρης, συμμετείχαν στο αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό τμήμα της Μικτής ΕΠΣΑ, με τους 2 τελευταίους να λαμβάνουν μέρος και στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος υπό την αιγίδα της ΕΠΟ. Αστείρευτο είναι το ταλέντο και των υπολοίπων παιδιών, που σίγουρα θα μας… απασχολήσουν ευχάριστα (ποδοσφαιρικά) στο άμεσο μέλλον!
Και για να επανέλθουμε στα του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, στον α΄ γύρο της διοργάνωσης και στον 2ο όμιλο, η ομάδα της πόλης μας πήρε την πρόκριση καταλαμβάνοντας την 4η θέση έχοντας 27 βαθμούς με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 48-16, ενώ μέχρι τώρα στην β΄ φάση (7ος όμιλος) ο Αστέρας είναι στην 3η θέση με 26 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 24-12. Για την 13η και τελευταία αγωνιστική – όπου όπως γράψαμε το Παιδικό τμήμα έχει πάρει την πρόκριση – ο Αστέρας Χαϊδαρίου το απόγευμα (στις 7) της Κυριακής 22 Απριλίου 2018 παίζει εκτός έδρας (γήπεδο Ηφαίστου) με τον Ηρακλή Περιστερίου.
Σε αυτή την β΄ φάση τα έως τώρα αποτελέσματα του Αστέρα στον 7ο όμιλο έχουν ως εξής:
1η Αστέρας Χαϊδαρίου – Θεμιστοκλής 4-0
2η Καματερό - Αστέρας Χαϊδαρίου 2-2
3η Αστέρας Χαϊδαρίου – Ατρόμητος Αθ. (1) 2-3
4η ΑΟ Περιστερίου - Αστέρας Χαϊδαρίου 1-2
5η Αστέρας Χαϊδαρίου – Άμιλλα Περιστερίου 2-0
6η Αστέρας Χαϊδαρίου – Αίμος Πετρούπολης (1) 1-0
7η Ιάσων - Αστέρας Χαϊδαρίου 0-1
8η Αστέρας Χαϊδαρίου – Κηπούπολη 2-0
9η Φωστήρας Αθηνών - Αστέρας Χαϊδαρίου 3-0
10η Αστέρας Χαϊδαρίου – Ατρόμητος Αθ. (2) 1-1
11η Ήφαιστος Περιστερίου - Αστέρας Χαϊδαρίου 1-4
12η Αστέρας Χαϊδαρίου – Χαϊδάρι 3-1

 

YESSA

 

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza