ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

AST1718NB

 

 

Την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ηρακλή Περιστερίου γνώρισε ο Αστέρας στο Χαϊδάρι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Η σκληροτράχηλη και αήττητη στο πρωτάθλημα, ομάδα του Ηρακλή Περιστερίου, «έσπασε» με αυτόν τον τρόπο το αήττητο σερί του γηπεδούχου Αστέρα, που είχε «χτίσει» τις τελευταίες πέντε (5) αγωνιστικές (από την 2η έως την 6η αγωνιστική), καθώς η ομάδα της πόλης μας είχε να ηττηθεί από την 1η αγωνιστική (30 Σεπτεμβρίου 2017), όταν είχε χάσει και πάλι εντός έδρας, από την ΑΕ Περιστερίου με 2-3.
Βέβαια το σωματείο της πόλης μας έχει έντονα παράπονα από τον ρέφερι Αθανασίου και ειδικά εστιάζει στην φάση του 60΄, όταν ο εν λόγω διαιτητής υποδεικνύει το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.
Ο Αστέρας Χαϊδαρίου μπήκε όπως σε όλα τα παιχνίδια, χωρίς σκοπιμότητες, αλλά με επιθετικούς προσανατολισμούς και το πρώτο ημίχρονο κύλησε περίπου ισορροπημένο, δίχως να έχει τις κλασσικές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια άνεϋ σκορ (0-0). Στην επανάληψη ο Τζαβάρας στο 60΄ κάνει κοντρόλ εντός της περιοχής του Αστέρα Χαϊδαρίου, ο Μπέρμπερης μαρκάρει θέλοντας να αποσοβήσει τον κίνδυνο, ο επιθετικός του Ηρακλή πέφτει και ο Αθανασίου δείχνει πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Πούλιος κάνοντας το 0-1. Οι του Αστέρα υποστηρίζουν για την φάση, ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση και αντικανονικό μαρκάρισμα, αλλά αντίθετα ο παίκτης του Ηρακλή, πήρε «έξυπνα» το πέναλτι… ξεγελώντας τον διαιτητή, που σφύριξε αμέσως (!) το πέναλτι. Λίγο αργότερα, στο 72΄, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Καρκατσούλη στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα Χαϊδαρίου, ο Πούλιος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μανώλικα και με πλασέ «έγραψε» το 0-2. Στο 89΄ ο Σιώλος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.
Έπειτα από 7 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου έχει συγκομιδή 13 βαθμών με 4 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 2 ήττες και τέρματα 25-11.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Καρβούνης (65΄ Βασιλικός), Σπυρόπουλος, Μπέρμπερης, Μπόσγας, Ρίγκελς, Κόκα (84΄ Παπαδάκης), Τριανταφυλλίδης (70΄ Βικάτος Δ.), Βικάτος Ν., Κώτσης, Καραγεώργος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καπιζιώνης, Τζίμης, Καρακωνσταντής, Γιαννακόπουλος, Καπελάκης, Σιώλος, Νικολάου (55΄ Καρκατσούλης), Τζαβάρας, Πούλιος (88΄ Σιώζος), Κατσουγιάννης (80΄ Κυριακόπουλος), Δρουγουνάκης (62΄ Παπαχρήστου).