ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟ

 

(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)!

 

NEANARX

 

 

Πολύ όμορφο παιχνίδι στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου στο “ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ”, Αστέρας Χαϊδαρίου και Νεοπεντελικός, μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 1-1, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Η ομάδα της πόλης μας (που έφερε την 1η της ισοπαλία), απέναντι στο φιλόδοξο και έμπειρο σύνολο του Νεοπεντελικού, έβγαλε «φρεσκάδα» στο παιχνίδι της, έπαιξε πολύ καλά και συγκεντρωμένα, είχε τα ηνία στην μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης, έχασε ευκαιρίες και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ως επιστέγασμα της συνολικής της απόδοσης.
Στο 55΄ ο Κώτσης, έπειτα από κάθετη μπαλιά, με πλασέ στην κίνηση σημείωσε το 1-0, ενώ στο 61΄ ο Τσώνης πέτυχε το 1-1. Ευκαιρίες για τον Αστέρα Χαϊδαρίου απώλεσαν οι Καραγεώργος, Καραγιάννης και ο Κώτσης.
Άψογη η διαιτησία του Βασίλη Φίτσα και των συνεργατών του, Μαρίας Δέτση και Άγγελου Ζήρδα.
Έπειτα από 5 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι στην 3η θέση με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, μία (1) ισοπαλία, μία (1) ήττα και σύνολο τερμάτων 20-8.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Μπόσγας, Σπυρόπουλος, Μπέρμπερι, Ανδριόπουλος (32΄ λ.τ. Ναλμπάντης), Ρίγκελς, Καραγιάννης (90΄ Βικάτος Δ.), Κόκα, Καραγεώργος (84΄ Βικάτος Ν.), Κώτσης, Τριανταφυλλίδης (66΄ Βασιλικός).
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Νικολάου, Φιλιππής (77΄ Κοντογιάννης), Σαγματόπουλος, Δαλέκος, Τριανταφύλλου, Γαγακάς, Φιλιππόπουλος, Τσώνης, Μαρουλίδης Π. (60΄ Παπάζογλου), Τσάκαλος, Λυμπούσης (90΄ Κωνσταντίνου).

 

NEAN7

 

NEAN3

 

 

NEAN1

 

NEAN2

 

NEAN4

 

NEAN5

 

NEAN6

 

NEAN8

 

NEAN9

 

NEAN10

 

NEAN11

 

NEAN12

 

NEAN13

 

NEAN14

 

NEAN7