ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ ΚΑΙ ΡΙΓΚΕΛΣ

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Εντυπωσιακός συνεχίζει να είναι ο Αστέρας Χαϊδαρίου σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2017-2018. Ο Χαϊδαριώτικος σύλλογος την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει την απόκτηση των Φώτη Σακαρτζή, Μιχαήλ – Ανδρέα Βασιλικού από τον Ιάσονα Ιλίου και του Πέτρου Λιβάνιου από τους Λέοντες Καμινίων, ενώ πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές δύο ακόμη ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα στο δυναμικό του συλλόγου ανήκουν πλέον οι Θανάσης Καραγέωργος και Τσότα Ρίγκελς, μεταγραφές οι οποίες ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο του σωματείου.
Ο 26χρονος Θάνος Καραγεώργος (φώτο αριστερά), που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, τα τελευταία τρία χρόνια έπαιζε στον γειτονικό Διαγόρα Αιγάλεω και ήταν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της πρώην ομάδας του. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2016-2017) ο Καραγεώργος σημείωσε 5 γκολ, την περίοδο 2015-2016 9 γκολ, ενώ την σεζόν 2014-2015 είχε πετύχει 12 τέρματα.
Ο 28χρονος Τσότα Ρίγκελς (δεξιά φώτο) προέρχεται από τον γειτονικό Ορφέα Αιγάλεω και πρόκειται για έναν παίκτη, κυριολεκτικά «πασπαρτού», που μπορεί με την ίδια άνεση να παίξει σε πολλές θέσεις. Ο νευραλγικός και πολύπειρος Τσότα Ρίγκελς, την σεζόν που ολοκληρώθηκε και για τις τελευταίες 5 αγωνιστικές, είχε και το πόστο του προπονητή στον Ορφέα Αιγάλεω. Πιο πριν, ο Ρίγκελς είχε περάσει και από τον Κρόνο Αιγάλεω, όπου είχε γεμάτες σεζόν από συμμετοχές.