ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ

 

Η ΝΔ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

 

ND ARX

 

 

Έχει αλλάξει ριζικά ο προσανατολισμός της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου, ειδικά από την ημέρα που ανέλαβε την Προεδρία της ο νεαρός και δραστήριος Μάριος Χριστόπουλος (αριστερά στην κεντρική φώτο). Αντιλαμβανόμενος τις ιδιαίτερες προσλαμβάνουσες της σύγχρονης εποχής μας, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του στην τοπική οργάνωση, έχουν ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας, ενώ παράλληλα με διάθεση καινοτομίας παίρνουν πρωτοβουλίες διοργανώνοντας ημερίδες και εκδηλώσεις, που αφορούν άμεσα τον κάθε πολίτη αυτού του Δήμου. Μια, τέτοια πρωτοβουλία, ήταν και η εξαιρετικά πετυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημ. Το. Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου την Τετάρτη που πέρασε - στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου - με θέμα: "Οι Επιστήμονες Στηρίζουν την Αγορά Εργασίας και Συμβάλλουν στην Τοπική Ανάπτυξη". Μία εκδήλωση, που αν λάβουμε, υπ’ όψιν, αρχικά, την παρουσία του κόσμου, σίγουρα κρίνεται επιτυχημένη, ενώ και τα όσα θέματα αναφέρθηκαν από το πάνελ σχετικά με τους νέους επιστήμονες, την αγορά εργασίας και την τοπική ανάπτυξη, κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.
Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με κεντρική αναφορά στην δραστηριότητα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Ακολούθησε το καλωσόρισμα και ο χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Τ.Ο. κ. Μάριο Χριστόπουλο, ο οποίος σε μία σύντομη εισαγωγή υπερθεμάτισε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία για την εκδήλωση και επεσήμανε ότι το τοπικό όργανο, όπου προίσταται, θα εντείνει τις προσπάθειες του προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να αφουγκραστεί τον παλμό της τοπικής κοινωνίας, να ακούσει προτάσεις, να κάνει διάλογο και να προτείνει λύσεις.
Πρώτος, στην σειρά των ομιλητών, ήταν ο – Αρκάδας την καταγωγή - Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Κωστόπουλος (στην μέση της κεντρικής φώτο), ο οποίος αναφέρθηκε επισταμένα σε ζητήματα για την εργασία, το πρόβλημα της ανεργίας, το επιστημονικό δυναμικό της χώρας κ.α.
Στο ίδιο υψηλό επίπεδο ακολούθησαν και οι ομιλίες από τους κ.κ. Παναγιώτη Οφθαλμίδη (Πρόεδρος Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια Π.Σ.Ε.Ε.Π., Αναπλ. Γραμματέας Οικονομικού Γ.Σ.Ε.Ε.) και Μιχάλη Χρηστάκη (Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”).
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος κ. Φώτης Σιούμπουρας.
Σε μήνυμα του το μέλος της Τ.Ο. και πρώην Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Αποστόλης Θεοφίλης (δεξιά στην κεντρική φώτο), ανέφερε σχετικά: «Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Τ.Ο. ΝΔ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ Μάριο Χριστόπουλο, στον Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων Νίκο Κωστόπουλο, στον επιτυχημένο Γενικό Γραμματέα πολλών Δήμων Μιχάλη Χρηστάκη και στον Πρόεδρο του πανελλήνιου σωματείου των εργαζομένων ΕΛ.ΠΕ., αναπληρωτή Γραμματέα Γ.Σ.Ε.Ε. και μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. Παναγιώτη Οφθαλμίδη, για την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση. Συγχαρητήρια και στους πολίτες για τα καίρια ερωτήματα τους και την αυθόρμητη συμμετοχή τους. Ο "ζωντανός" διάλογος με τους ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ και τις ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΙΣΣΕΣ συνεχίζεται».

 

N45

 

N1

 

 

N2

 

N3

 

N4

 

N5

 

N6

 

N7

 

N8

 

N9

 

N10

 

N11

 

N12

 

N13

 

N14

 

N15

 

 N16

 

N17

 

N18

 

N19

 

N20

 

ND46

 

N44

 

N43

 

N42

 

N41

 

N21

 

N22

 

N23

 

N24

 

N25

 

 N40

 

N39

 

N38

 

N37

 

N36

 

N26

 

N27

 

N28

 

N29

 

N30

 

N33

 

N32

 

N34