ΤΕΛΟΣ Ο ΚΙΛΙΤΖΙΡΑΚΗΣ 

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΠΤΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Συνεχίζονται οι κινήσεις… αναδιάρθρωσης στο ρόστερ του Αστέρα Χαϊδαρίου στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου ο σύλλογος στην πρώτη επίσημη παρουσία του κάνει εξαιρετική και αξιοπρεπή πορεία έως τώρα.
Μέχρι τώρα ο Αστέρας Χαϊδαρίου έχει αποκτήσει τους Μανώλικα, Κόκα, Οικονομόπουλο, Χάλκο, ενώ αντίθετα λύθηκε η συνεργασία με τους Κωνσταντίνου, Γιαννέλο, Τσουκανά.
Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι λύθηκε κοινή συναινέσει και η συνεργασία με τον έμπειρο μέσο Δημήτρη Κιλιτζιράκη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Ο 32χρονος παίκτης την φετινή σεζόν (2016-2017) είχε 9 συμμετοχές με τον Αστέρα Χαϊδαρίου, πέρυσι (2015-2016) είχε 9 συμμετοχές, την σεζόν 2014-2015 με την φανέλα της ΑΕ Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ είχε 11 συμμετοχές, ενώ με την ίδια ομάδα στην Β΄ ΕΠΣΑ την περίοδο 2013-2014 είχε 20 συμμετοχές.
Τέλος, όπως όλα δείχνουν, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει τα επόμενα 24ωρα και ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου την φετινή περίοδο (2016-2017) Γιώργος Ράπτης (11 γκολ σε 12 συμμετοχές). Στον Αστέρα Χαϊδαρίου έχουν καταφθάσει προτάσεις για τον 26χρονο επιθετικό και μέχρι αύριο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι επίσημες επαφές με τα ενδιαφερόμενα σωματεία, προκειμένου η διοίκηση του συλλόγου να πάρει την τελική της απόφαση προς όφελος του Αστέρα.