ΑΠΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΕ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Ο ΚΟΚΑΣ

 

 

 

Μία ακόμη σπουδαία κίνηση για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, ο οποίος μετά την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Αντώνη Μανώλικα από την ΑΕ Αιγάλεω, προχώρησε και στην μεταγραφή του ταλαντούχου Μάρκου Κόκα (φώτο), που έμεινε ελεύθερος από τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω.
Ο 20χρονος ικανότατος παίκτης, που παίζει με την ίδια άνεση τόσο ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως επιτελικός μέσος, έλυσε πριν από λίγες μέρες την συνεργασία του με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω και από χθες το πρωί Τρίτης ανήκει στο δυναμικό του φιλόδοξου Αστέρα Χαϊδαρίου.
Ο Μάρκος Κόκας, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου το 2010 και στο ανδρικό τμήμα του ΑΟΧ προωθήθηκε όταν ήταν προπονητής ο Γιώργος Μακρής το 2012. Ακολούθησε η μετακίνηση του στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω και στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου την περασμένη σεζόν (2015-2016) είχε 7 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ φέτος στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 είχε μέχρι τώρα 10 συμμετοχές και 2 γκολ, με τεράστια συμβολή στην πολύ καλή πορεία του Θεμιστοκλή στον 1ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο Μάρκος Κόκας είναι φοιτητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθήνας.