ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Κίνηση ματ ενόψει της πρώτης παρουσίας του Αστέρα Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς πριν από λίγη ώρα η ομάδα της πόλης μας ανακοίνωσε μία πάρα πολύ σπουδαία μεταγραφή. Πιο συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι ο Αστέρας Χαϊδαρίου συμφώνησε και ενέταξε στο δυναμικό του τον Βαγγέλη Σταυράκογλου (φώτο). Ο 34χρονος δυναμικός σέντερ φορ, με την αξιοπρόσεκτη πορεία στα πειραϊκά πρωταθλήματα, έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Νίκαια, όπου αγωνιζόταν μαζί της στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά το τελευταίο εξάμηνο, είχε επαφές με τους παράγοντες του Αστέρα και σήμερα το απόγευμα έδωσαν τα χέρια.
Ο Σταυράκογλου με την ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα, όπως αναφέραμε το β΄ εξάμηνο της σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στην ΑΕ Νίκαια, ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν 2015-2016 ήταν στον Φαληρικό (επίσης στην Α΄ Πειραιά – σύνολο φετινών συμμετοχών 25). Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 (18 συμμετοχές), όπως και το 2013-2014 (24 συμμετοχές) ήταν στον Φαληρικό σε Α΄ και Β΄ Πειραιά έχοντας σημειώσει 6 και 23 γκολ αντίστοιχα, ενώ πιο πριν έχει αγωνιστεί σε Νέους Ευγένειας, Νέο Ικόνιο και ΑΕ Περάματος. Σίγουρα δυναμώνει κατά πολύ η γραμμή κρούσης του Αστέρα και ο Σταυράκολου έρχεται να προσδώσει ποιότητα στο αγωνιστικό σύνολο της ομάδας.
Να σημειωθεί ότι ο Σταυράκογλου ήταν η 4η μεταγραφή του χαϊδαριώτικου σωματείου, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των Βασίλη Παπαδημητρακάκη, Κώστα Τσουκανά από Ηρακλή Πετρούπολης και Βασίλη Μόσχου από Διαγόρα Αιγάλεω.
Η διοίκηση του Αστέρα συνεχίζει τις επαφές με μεταγραφικούς στόχους και αναμένονται εκ νέου ανακοινώσεις.