ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

 

 

ekdiloseis 3

 

Ολοκληρωθήκαν το σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου με φορείς και συλλόγους της πόλης μας αλλά και τμήματα του.

Χαρακτηριστικό των εκδηλώσεων ήταν το πλήθος κόσμου που τις αγκάλιασε, καθώς και η επαγγελματική, υψηλού επιπέδου, απόδοση των πρωταγωνιστών που προσέφεραν ευχαρίστηση, διασκέδαση και χαρά στο κοινό που τις παρακολούθησε.

Ο Σύλλογος Θεσσαλών με τις χορευτικές του επιδείξεις και τις παραδοσιακές φορεσιές, το Κέντρο Λαογραφίας και πολιτισμού με την ποικιλία παραδοσιακών χορών από ολόκληρη την Ελλάδα, η Θεατρική Παράσταση από το θεατρικό τμήμα του Δήμου στο έργο του Γκόγκολ «Τα Παντρολογήματα» και οι επιδείξεις της Ρυθμικής Γυμναστικής προσέφεραν ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψυχαγωγίας που έδινε σε όποιον τις παρακολουθούσε κάτι διαφορετικό.

Ήδη σα Δήμος έχουμε διαμορφώσει το πρόγραμμα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για το Καλοκαίρι 2016 καθώς και τη γιορτή του Πολύπλανου στις 25 και 26 Ιουνίου δίνοντας βήμα έκφρασης της ερασιτεχνικής πολιτιστικής δημιουργίας, με έργα και εκδηλώσεις για όλε τις ηλικίες.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου μπορείτε να το προμηθευτείτε από όλα τα Δημοτικά Κέντρα της πόλης μας.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

 

 

 

 

ekdilosi 1

 

 

ekdilosi 2

 

 

ekdilosi 3

 

 

ekdilosi 4

 

 

ekdilosi 5

 

 

ekdiloseis 1

 

 

ekdiloseis 2

 

 

 

 

 

ekdiloseis 4

 

 

ekdiloseis 5

 

 

ekdiloseis 6

 

 

ekdiloseis 7

 

 

ekdiloseis 8

 

 

ekdiloseis 9

 

 

 

ekdiloseis 10

 

 

ekdiloseis 11

 

 

ekdiloseis 12

 

 

 

EKDILOS XAIDARI 2

 

 

 

 

EKDILOS XAIDARI 1