Με μεγάλη συμμετοχή

τα Χαϊδαριώτικα Κούλουμα

στο Δαφνί

 

 

 

 

Με φαγητό, καλό κρασί, πολύ χορό, περίσσια καλή διάθεση και μεγάλη συμμετοχή έγιναν τα Χαϊδαριώτικα Κούλουμα στο Δαφνί, στο χώρο της πρώην γιορτής του κρασιού.
 
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης έδωσαν δυναμικό "παρών" ενώ δεν έλειψαν και τα κεράσματα στους παρευρισκόμενους.
 
Η γιορτή ξεκίνησε με το χορευτικό του Κέντρου Λαογραφίας και πολιτισμού Δυτικής Αττικής να παρουσιάζει το παραδοσιακό δρώμενο "ο χορός της νύφης", όπου μασκαράδες ντυμένοι νύφη, γαμπρός και συγγενείς προσέφεραν ένα αξέχαστο θέαμα.
 
Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος έδωσε συγχαρητήρια στη χορευτικό του Κέντρου Λαογραφίας και Πολιτισμού,, καθώς και σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους εργαζόμενους του Δήμου που συνέβαλαν ώστε να υπάρχει αυτή η πολύ όμορφη εκδήλωση. Αναφέρθηκε επίσης στην πολύ μεγάλη συμμετοχή που είχε η παρέλαση του Καρναβαλιού και τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό το ότι αυτές τις μέρες με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις χάρηκαν πολύ τα παιδιά και αυτή τη χαρά πρέπει να την έχουν πάντοτε.
 
Στον κόσμο που συμμετείχε στην εκδήλωση μοιράστηκαν σαρακοστιανά εδέσματα και κρασί, ενώ οι παραδοσιακοί χοροί είχαν την τιμητική τους, με το μουσικό συγκρότημα του Μπάμπη Πουρνάρα να δίνει τον καλύτερο του εαυτό.