Ο... ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Δεν… πελάγωσε ο γηπεδούχος Αστέρας Χαϊδαρίου, όταν στο 26΄ βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τον Φωστήρα Καισαριανής, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου 2023 (γήπεδο ΔΑΚ Δάσους Χαϊδαρίου) για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Οι Χαϊδαριώτες, που έως και εκείνη την χρονική στιγμή, παρά το εις βάρος τους σκορ, είχαν καλή εικόνα, έδειξαν εμπιστοσύνη στον τρόπο παιχνιδιού τους, συνέχισαν σε αυτό το τέμπο, βγάζοντας τελικά αντίδραση, με… ολιστική ανατροπή του σκορ, και έφτασαν στο νικηφόρο 4-2 επί των φιλοξενούμενων.

Ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη του Αστέρα Χαϊδαρίου την φετινή σεζόν (2023-2024), αλλά και συνολικά η 60η νίκη του σωματείου σε 174 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος, από την περίοδο 2015-2016, όταν και πρωτοπαρουσιάστηκαν στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ.

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης προηγήθηκε 0-2 με γκολ του Κούκου στο 5΄ και στο 26΄. Εκεί αντέδρασαν, από το αρχικό… σοκ, οι παίκτες του Χρήστου Γιώτη, ανέβηκαν μέτρα στο τερέν, και στο 38΄ ο Κουλιάνου με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και πιο… συνειδητοποιημένα. Στο 48΄ ο ποιοτικός Ηλιάδης, με ωραία ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ, έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Στο 56΄ ο Τσιρίγκας με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ (3-2) τον Αστέρα Χαϊδαρίου. Στο 85΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Παπαγεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 89΄ σε αντεπίθεση, ο Ηλιάδης έγραψε με σουτ το τελικό 4-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γαλάνης, Λαζάρου (81΄ Μπέξης), Καραγιαννίδης, Γκίλας, Γκρίτζιος, Αναστασάτος (61΄ Ζωγόπουλος), Τριανταφυλλίδης (81΄ Γιαννούτσος), Κουλιάνου (90΄ Τζιμούλης), Ηλιάδης, Παπαγεωργίου, Τσιρίγκας

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Ρέππας, Χατζηνικολάου, Κιούσης, Κούκος, Κομπορόζος, Ζήσης, Κανελλόπουλος, Αλεξανδρής (54΄ Αυγερόπουλος), Γιαννόπουλος (80΄ Μηνογιάννης), Γκιόκα, Τσιχλής (61΄ Τσιχλής)