Η “ΔΥΝΑΜΙΚΗ

ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ -

ΑΦΟΙ ΞΟΦΑΚΗ Ο.Ε.”

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Μία ακόμη μεγάλη εταιρεία, που ξεχωρίζει στον τομέα της, σε αυτόν των Ανταλλακτικών Μηχανημάτων Χωματουργικών και Οδοποιίας της πολυεθνικής JCB, η “ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ - ΑΦΟΙ ΞΟΦΑΚΗ Ο.Ε.”, αποτελεί και επίσημα για την σεζόν 2023-2024, ισχυρό χορηγό για την ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας ο ενεργός συμπολίτης μας, κ. Κώστας Γιαννούτσος, παρακολουθεί τον σύλλογο από την ίδρυση του και συμμετέχει έμπρακτα, τόσο ως κηδεμόνας, όσο και ως αγνός φίλαθλος, στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Αστέρα Χαϊδαρίου, μία ομάδα, που βάζει το δικό της λιθαράκι στην αθλητική ιστορία της πόλης μας, ειδικά μέσω των οργανωμένων ακαδημιών της, όπου πάρα πολλά νέα παιδιά χαίρονται το ποδόσφαιρο και αποτελούν μία μεγάλη αθλητική οικογένεια.

Πέρα από την προσωπική, οικογενειακή φιλία του, με την Πρόεδρο του σωματείου, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, ο κ. Κώστας Γιαννούτσος, παρακολουθεί όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, την αθλητική διαδρομή του σωματείου, στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, όπου ως κατ’ εξοχήν, ανοιχτόκαρδος και αισιόδοξος χαρακτήρας και προσωπικότητα, στηρίζοντας αυτήν την προσπάθεια, που εν τέλει βοηθά την τοπική κοινωνία με την ενασχόληση των νέων παιδιών σε αυτό που λέμε σύγχρονο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή η στήριξη, την φετινή χρονιά, πήρε και μια πιο διαφορετική ενισχυτική προσέγγιση, καθώς η εταιρεία του συμπολίτη μας, Κώστα Γιαννούτσου, η “ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ - ΑΦΟΙ ΞΟΦΑΚΗ Ο.Ε.”, είναι πλέον ενεργός χορηγός του σωματείου.

 

 

 

 

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ

«Πιστεύω, ότι, όλοι οι επαγγελματίες της πόλης μας, με όποιον τρόπο μπορούν, και σε όποιο τομέα θέλουν, καλό είναι να στηρίζουν, δομές, συλλόγους, σωματεία και οτιδήποτε ανυψώνει την τοπική κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, τόσο εγώ, όσο και η εταιρεία μου, στηρίζουμε την προσπάθεια του αμιγώς ερασιτεχνικού σωματείου Αστέρα Χαϊδαρίου και της Προέδρου του, κ. Νίκης Κυριαζοπούλου, όπου εν κατακλείδει, συμμετέχουμε και εμείς, σε ενέργειες, που ωθούν, τη νεολαία και την τοπική κοινωνία, να μένουν ζωντανές και ενεργές. Ειδικά ο χώρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αποτελεί ένα σπουδαίο μαζικό κίνημα και γεγονός, όπου μικροί και μεγάλοι, ενσωματώνονται και δημιουργούν μεγάλες αθλητικές οικογένειες, όπου μόνο θετικό όφελος, μπορεί να δώσει στις κατά τόπου κοινωνίες. Αυτό πρεσβεύει και ο Αστέρας Χαϊδαρίου από την πρώτη μέρα ίδρυσης του και το συνεχίζει με ευλάβεια και υπομονή. Δίπλα σε αυτή την προσπάθεια είμαι αρωγός και ενεργός πολίτης», τόνισε ο κ. Κώστας Γιαννούτσος.

 

 

 

 

Η “ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ - ΑΦΟΙ ΞΟΦΑΚΗ Ο.Ε.”

Η εταιρεία “ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ - ΑΦΟΙ ΞΟΦΑΚΗ Ο.Ε.”, που εξειδικεύεται στον τομέα ανταλλακτικών για Βαρέα οχήματα - μηχανήματα Χωματουργικών και Οδοποιίας της πολυεθνικής JCB, ιδρύθηκε και λειτούργησε το 1971 από τον αείμνηστο, εκ Αιτωλοακαρνανίας ορμώμενο, Μιλτιάδη Γιαννούτσο, έχοντας πλέον ξεπεράσει πάνω από μισό αιώνα, επιτυχημένης επαγγελματικής διαδρομής, και συγκαταλέγεται εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα δράση της.

Η εταιρεία συνεχίζει αδιάλειπτα την πορεία της, έχοντας περάσει στην 2η και 3η γενιά, με ιδιοκτήτες τους κ.κ. Κώστα Γιαννούτσο, Νίκο Γιαννούτσο, Αλέξανδρο Ξοφάκη και Λάμπρο Ξοφάκη.

 

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου με την επίσημη αγωνιστική ενδυμασία του, χορηγία της εταιρείας
"ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ - ΑΦΟΙ ΞΟΦΑΚΗ Ο.Ε."