ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΣΤΟ ΔΙΚΕΠΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ 

pesok

 

 

 

Πριν λίγες μέρες και παρά τις δύσκολες συνθήκες, που επικρατούν λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, έγιναν οι απαραίτητες και κατάλληλες εργασίες για την ορθή λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ).

Σημείωσε σχετικά ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ & ΔΙΚΕΠΑΖ, Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης (στην ένθετη φώτο):

«Η λειτουργία του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων πρέπει να είναι απόλυτα συμβατή και φιλική με το περιβάλλον.

Μία από τις προϋποθέσεις να συμβαίνει αυτό είναι η ορθή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού. Αυτό έχει εξαιρετικά δύσκολες απαιτήσεις.

Στα πλαίσια αυτά και με διαδικασίες εξπρές ολοκληρώθηκε σε δύο ημέρες η επέκταση του βιολογικού καθαρισμού και η σύνδεση του με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις μας.

Ευχαριστώ λοιπόν θερμά τα στελέχη του ΠΕΣΥΔΑΠ για την σχεδίαση, αλλά και την εταιρεία Δεβετζόγλου για την εκτέλεση του έργου με τη δωρεάν διάθεση βαρέων μηχανημάτων και των χειριστών τους. Τελικά τα αδέσποτα έχουν πολλούς φίλους...».

Στην κεντρική φώτο διακρίνονται, αριστερά ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ / ΔΙΚΕΠΑΖ κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, στην μέση ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Γιώργος Κατσαντώνης και δεξιά ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού (και μέλος του ΠΕΣΥΔΑΠ) κ. Γιώργος Γκόγκος.

 

 

DREAMOK