Η ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

 

 

FRONT

 

 

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στον Κορυδαλλό. Κατάγομαι από τον Πόντο, από την πλευρά του πατέρα μου και από τα Ιωάννινα, από την πλευρά της μητέρας μου. Είμαι παντρεμένη με τον Ελευθέριο Σαλασίδη και έχουμε μια κόρη, φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

 

Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο του λιανικού εμπορίου, δραστηριότητα που ασκώ πολλά χρόνια στην πόλη μας, έχοντας δημιουργήσει έως σήμερα τρία διαφορετικά καταστήματα. Πρόσφατα δημιούργησα ένα νέο κατάστημα και στην Σαλαμίνα.

 

Παράλληλα, έχοντας σπουδές και στο InteriorDesign, ασχολούμαι με την διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Ως ελεύθερη επαγγελματίας γνωρίζω πολύ καλά τί σημαίνει να γνωρίζεις τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και να δημιουργείς σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Να αντιμετωπίζεις δυσκολίες και αντιξοότητες αλλά και να αξιοποιείς δημιουργικά το οικονομικό και ανθρώπινο κεφάλαιο που έχεις στη διάθεση σου.

 

Με αυτήν την εμπειρία, ανταποκρίθηκα με χαρά στην πρόταση του Σταύρου Κασιμάτη να συμβάλλω στην συνέχεια της δημιουργικής πορείας της πόλης μας. Για να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε τις πολλές ακόμα δυνατότητες της προς όφελος όλων μας και των επόμενων γενεών.

 

 

DREAMOK