ΑΓΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

siteviotexnarxikh 2

 

 

 

  Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των διαδικασιών, την 25 Οκτωβρίου 2018, της αγοράς γραφείων, με δικούς του πόρους, στον 6ο όροφο, του επί της οδού Καραίσκου 111 ακινήτου, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου.

   «Πρόκειται για μία σημαντική ενέργεια», δήλωσε ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π., κος Ανδριανός Μιχάλαρος, μετά την υπογραφή των συμβολαίων αγοράς των γραφείων, «αποτέλεσμα μίας χρηστής, επί σειρά ετών, διοίκησης του Επιμελητηρίου, που μας επέτρεψε να αγοράσουμε πριν από δύο χρόνια γραφεία στον 4ο όροφο του ιδίου ακινήτου και σήμερα να προβούμε σ΄ αυτή τη νέα αγορά που θα αναβαθμίσει και θα διευκολύνει, περαιτέρω, τη λειτουργία του και θα μας δώσει τη δυνατότητα να οργανώσουμε καλύτερα και να διευρύνουμε την παροχή υπηρεσιών στα μέλη μας».

 

 

siteviotexnarxikh

 

 

Ο κος Μιχάλαρος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και όσους ενεπλάκησαν ώστε να ολοκληρωθούν σύντομα οι διαδικασίες της αγοράς των γραφείων και τόνισε ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να προβαίνει σε ενέργειες που στόχο θα έχουν την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη του.

   Η υπογραφή των συμβολαίων έγινε από τον Πρόεδρο του Β.Ε.Π., κο Ανδριανό Μιχάλαρο, παρουσία των μελών της Διοικητικής Επιτροπής, κ.κ. Γεωργίου Κωνσταντόπουλου και Γεωργίου Παπαμανώλη, Α΄ και Β΄ Αντ/δρων, αντίστοιχα, του Οικονομικού Επόπτη, κου Γεωργίου Παπαθανασίου, του Γεν. Γραμματέα, κου Θεόδωρου Ματθιουδάκη, του Υπεύθυνου ΓΕΜΗ, κου Δημητρίου Φανουργάκη και της Υπεύθυνης Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων, κας Κλαίρης Περηφάνου, του Δ/ντού ΒΕΠ, κου Μιχάλη Γιάγκα και των ιδιοκτητριών των γραφείων.

 

 

siteviotexn2

                                              

              

          

                                                   ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ