ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στις 7 Μαΐου θα δώσει ξανά το παρών στη δίκη της Χρυσής Αυγής στην δικαστική αίθουσα των Φυλακών ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης ζητώντας και πάλι την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της.
Στη δίκη που διακόπηκε πρώτη μέρα, λόγω έλλειψης συνηγόρου ενός εκ των κατηγορουμένων, παρευρέθηκαν και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργος Γαβρίλη και τον Δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο.

Ο Σταύρος Κασιμάτης υποστήριξε το αίτημα ενώπιον του δικαστηρίου, αλλά λόγω της διακοπής της δίκης, το θέμα θα τεθεί εκ νέου στις 7 Μαΐου.
Σύσσωμος ο Δήμος, το Δημοτικό Συμβούλιο, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί και γονείς συμμετείχαν από το πρωί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν έξω από τη δικαστική αίθουσα, όπου ενώθηκαν με άλλους διαδηλωτές σε μια ογκώδη συγκέντρωση.
«Στις 7 Μαΐου θα είμαστε πάλι εδώ συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πείσουμε το δικαστήριο για τη μεταφορά της δίκης εκτός της πόλης. Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε στους μαθητές μας και στην πόλη μας ασφάλεια και ομαλές συνθήκες. Η δίκη πρέπει να συνεχιστεί κανονικά σε κατάλληλη αίθουσα. Τα σχολεία, τα αθλητικά κέντρα και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και στις 7 Μαΐου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, μιλώντας στους συγκεντρωμένους μετά την έξοδο του από το δικαστήριο.