ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 40ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ

 Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 40χρονου από την Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

 

 Συγκεκριμένα πρόκειται για τον :

(επ.) Λεβέντο (ον.) Φίλιππο του Ιωάννη και της Λαμπρινής.

 

 

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, τρίμηνης διάρκειας, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζονται ο αριθμός 11188, το e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η εφαρμογή (application) για smartphones CYBERKID, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

 ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

 ΕΙΧΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ 4 ΑΝΗΛΙΚΑ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ