ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

 

ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

 

 

Χωρίς να σημειωθούν προβλήματα στην πόλη πέρασε το τριήμερο κακοκαιρίας, χάρη στην έγκαιρη προετοιμασία και τις παρεμβάσεις από τον Δήμο Κορυδαλλού.
Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή σε επιφυλακή, ρίχνο-ντας αλάτι έξω από τα σχολεία των παραπάνω περιοχών, στην οδό Αθανασίου Διάκου, κα-θώς και σε άλλα δύσκολα σημεία. Παρά τους θυελλώδεις ανέμους δεν υπήρξαν προβλήμα-τα από πτώσεις δέντρων, χάρη στις έγκαιρες παρεμβάσεις της υπηρεσίας πρασίνου όλο το προηγούμενο διάστημα.

 

Ο Δήμος είχε θέσει στη διάθεση των πολιτών, που μπορεί να είχαν ανάγκη, τους χώρους του Δημαρχείου και του Κλειστού ΔΑΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κορυδαλλιώτες μπορούν να ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://penteli.meteo.gr/stations/korydallos/ και τον μετεωρολογικό σταθμό που εγκατά-στησε το

 

Αστεροσκοπείο Αθηνών στο 4ο Λύκειο τον περασμένο Δεκέμβριο. Τα δεδομένα του σταθμού προωθούνται άμεσα στη Μετεωρολογική Υπηρεσία με τη βοήθεια του δικτύ-ου του σχολικού εργαστηρίου Φυσικής.