ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ Ο ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ»)

Έως τις 2 Δεκεμβρίου αναμένεται να έχει «φτάσει» ο Μετροπόντικας Ιππόδαμος στο Σταθμό της Πλατείας Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αττικό Μετρό.
Για τη σημαντική αυτή εξέλιξη ενημέρωσαν τον Δήμαρχο της πόλης κ. Σταύρο Κασιμάτη αντιπροσωπεία της Αττικό Μετρό με επικεφαλής τον κ. Μανώλη Ουρανό και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης όλα τα θέματα που αφορούν στην πορεία του εγχειρήματος, μεταξύ αυτών οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μετά τη λειτουργία του Μετρό και η πεζοδρόμηση μεγάλου μέρους της πλατείας Ελευθερίας, σε μια προσπάθεια να παρθούν όλα τα δυνατά μέτρα για την μικρότερη όχληση κατοίκων και επιχειρηματιών.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση της δημοτικής αρχής για την εξέλιξη, καθώς και την άψογη συνεργασία με την Αττικό Μετρό, δηλώνοντας ότι οι πολίτες του Κορυδαλλού περιμένουν να υποδεχθούν τη διέλευση του Μετροπόντικα και όλα τα παράλληλα έργα, που θα βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργία της πόλης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας κ. Παύλος Γερακάρης, ο μελετητής κ. Σταύρος Φραγκινέας και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπη-ρεσιών κ. Στέργιος Στεργιόπουλος.