Θερινές συνάξεις

από τον Γουρδομιχάλη και τους «Πολίτες» του

 

 

politeesss

 

 

Τις καθημερινές επαφές του με παράγοντες και πολίτες του Κορυδαλλού που στο πρόσωπό του βλέπουν τον νέο δήμαρχο της πόλης, μαθαίνουμε ότι συνεχίζει ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, μετά και την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητάς του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γουρδομιχάλης και η παράταξη «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» της οποίας είναι επικεφαλής, έχουν πρώτοι και από καιρό ανακοινώσει την αυτόνομη κάθοδό τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, κάτι που προκάλεσε αίσθηση και «τάραξε τα νερά» στην πόλη.

Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας αίσθηση προκάλεσε και η δημόσια συνάντηση στελεχών και φίλων της παράταξης σε γνωστό καφέ του Κορυδαλλού, ύστερα από σχετική πρόσκληση του κ. Γουρδομιχάλη, λίγο πριν αρχίσουν τα «μπάνια του λαού».

Αν και το θέρος είθισται να λειτουργεί πάντα χαλαρά και υποτονικά στις πολιτικές διεργασίες, με τους «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» αυτό δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς οι προσερχόμενοι στο ραντεβού με τον κ. Γουρδομιχάλη ήταν τόσοι που…παραλίγο να μη χωρέσουν στο μαγαζί!

Και αυτό που ξεκίνησε ως μία χαλαρή απογευματινή συνάντηση, εξελίχθηκε γρήγορα σε ουσιαστική ενημέρωση και πολιτική ζύμωση με ένα ακροατήριο και…από τα γύρω μαγαζιά της πλατείας.

Ως επικεφαλής των «Πολιτών» και υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού, ο Γρ. Γουρδομιχάλης τόνισε ότι η παράταξη είναι ανοιχτή σε όλους όσοι μοιράζονται το όραμα για μια πόλη βιώσιμη, ασφαλή, σύγχρονη και φιλική με τους κατοίκους της!

Χρήσιμη πληροφόρηση παρείχαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Καλαμάρη και Ελένη Γαλανοπούλου, καθώς και οι άλλοι εκπρόσωποι της παράταξης σε όργανα και επιτροπές του δήμου.

Αυστηρή κριτική για τις πράξεις και τις παραλείψεις της ασκήθηκε στην σημερινή διοίκηση του δήμου, με ιδιαίτερη έμφαση στις ανεπίτρεπτες καθυστερήσεις της στην εκτέλεση των μεγάλων έργων.

Από το γενικότερο κλίμα, την διάθεση και την όρεξη για δουλειά και παρεμβάσεις, φαίνεται πως οι «Πολίτες»… δεν θα χαλαρώσουν ούτε και το καλοκαίρι.

Και πως την επόμενη φορά, ο χώρος συνάντησης θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερος!

 

 

polites