ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ

MAZPENTH

 

 

Σοκ στην πόλη μας το Αιγάλεω, καθώς το πρωί της Τρίτης 23ης Νοεμβρίου 2021, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω Μάριος Μαζαράκης.

Το πρωί κατά τις 8.30, ο Μάριος Μαζαράκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον άλλο Αντιδήμαρχο της πόλης μας, Τάκη Μανδραφλή, προκειμένου να οργανώσουν κάποιες εργασίες σχετικά με συνεργεία.

Εν συνεχεία ο Μάριος Μαζαράκης, λίγο πριν φύγει από την οικία του για το καθημερινό βαρύ του πρόγραμμα, ήπιε καφέ με την γυναίκα του Ελευθερία, και ξαφνικά υπέστη ανακοπή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο Μάριος Μαζαράκης έφυγε σε ηλικία μόλις 47 ετών, αφήνοντας πίσω τις τρεις (3) γυναίκες της ζωής του, την σύζυγο του Ελευθερία και τις αγαπημένες του κόρες.

 

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω με καταγωγή από Κεφαλλονιά και Μ. Ασία. Τέλειωσε το 1ο Λύκειο Αιγάλεω. Ήταν ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της κατασκευής έργων πρασίνου και απολυμάνσεων. Είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 έως το 2014. Είχε διατελέσει Εντεταλμένος Σύμβουλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δ. Αιγάλεω, Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δ. Αιγάλεω (2010-2012), Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Αιγάλεω (2013-2014), Μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Αιγάλεω, καθώς και Αντιπρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ευαγγελίστρια».

Εξελέγη στις εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Γκίκα και από τότε ήταν Αντιδήμαρχος Χωροταξίας κτλ.

 

 

XRYSMAKOK