Ο ΑΙΓΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΙΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ARXSAMIDR

 

 

 

Ο Αιγαλιώτης Δημοτικός Σύμβουλος (υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω το 2019), βετεράνος δρομέας μεγάλων αποστάσεων και ιδρυτής (πρώην Πρόεδρος) του Απόλλων Δυτικής Αττικής, κ. Κώστας Σάμιος (κεντρική φώτο) είναι εδώ και λίγα 24ωρα ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ – Υ).

Καθολικής αποδοχής Πρόεδρος ο Κώστας Σάμιος, σύμφωνα με το αποτέλεσμα που ανέδειξαν οι εκπρόσωποι των μελών - σωματείων κατά τις αρχαιρεσίες το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021.

Ο δοκιμασμένος… εργάτης, επί δεκαετίες της δρομικής κοινότητας, κατέλαβε την προτίμηση και των 30 συλλόγων που μετείχαν στη διαδικασία! Αναλαμβάνει σε μια δύσκολη εποχή να οδηγήσει την κοινότητα των ελεύθερων δρομέων σε μια νέα… «άνοιξη» ώστε να γραφεί άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του χώρου.

Εγγύηση επιτυχίας οι δοκιμασμένες ικανότητες του, οι σταθερές ιδέες, οι αντοχές του, οι εμπνεύσεις, αλλά βέβαια και οι άξιοι συνεργάτες του…

 

DDOKARX

 

 

Εξελέγησαν κατά σειρά: Απόστολος Γούλας ΣΜΝ Λάρισας, Παύλος Λέκκας «Ευκλής» ΝΠ, Βλάσης Καραβασίλης ΑΠΣ «Τελμησσός», Δημήτρης Ραζέλος ΣΔΥΑ, Βασίλης Τσαγκάρης ΑΣ Αγίας Παρασκευής, Ηλίας Μπέλλος ΑΠΣ «Αθηναίοι Δρομείς», Στέλιος Μπούρας ΣΔΥ Μεσσηνίας, Γιώργος Μπλέτσας ΑΠΣ «Δρομέων Ευβοίας», Δημήτρης Σταθόπουλος ΣΔΥ Κοζάνης και Κώστας Παλάντζας ΣΔΥ Βόλου.

Μέλη εξελεγκτικής επιτροπής αναδείχθηκαν: Γεράσιμος Κωνσταντάτος ΣΔΥ Αγρινίου, Βέρα Μπαλτατζή ΑΠΣΔ «Ζευς» Πιερίας και Δημήτρης Καραδημητρίου ΣΓΑ Προσανατολισμού.

Όλη η διαδικασία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την ολόπλευρη αρωγή της τεχνολογίας όπως ορίζει η νέα ΚΥΑ. Ως… «κέντρο ελέγχου» η εφορευτική επιτροπή χρησιμοποίησε αίθουσα του γηπέδου «Στ. Μαυροθαλασσίτης» του Αιγάλεω.

 

 

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΜΙΟΥ

 

SAMDDMES

 

Ο νέος πρόεδρος, ο Κώστας Σάμιος αμέσως μετά τις εκλογές δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο: «Ειναι κάποιες στιγμες ΣΤΗΝ ΖΩΗ που αξιζουν περισσοτερο και δινουν ΑΞΙΑ και γι αυτα που παρηλθαν αλλα και πιοτερο γι αυτα που προσμενει κανεις ναρθουν....Μια τετοια στιγμη αξιωσα να εχω με την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 30 εκπροσωπων συλλογων απο ολη την ΕΛΛΑΔΑ που το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΡΤΗ 2021 ,στην εκλογικη διαδικασια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΙΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ με την ψηφο τους και μου εμπιστευθηκαν το τιμητικο αξιωμα του Προεδρου της ... ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ δημοσια οτι με ΟΛΕΣ ΜΟΥ τις δυναμεις θα Ανταποκριθω στην καινουργια αυτη θητεια για να ΕΝΩΣΩ, ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΩ, ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ και το κυριοτερο ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ...Στην προσπαθεια αυτη που ξεκιναει την αμεσως επομενη εβδομαδα , ΔΕΝ περισευει κανεις...ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ, παλιοι και νεοι συναδελφοι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ....Και με καθε τροπο να αξιοποιηθουν, η εμπειρια με την φλογα της νεας γενιας, οι ιδεες και το μερακι του καθενος και καθεμιας απο ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ... Σημερα πρωτη ημερα της ΑΝΟΙΞΗΣ 2021, η εκλογη του νεου διοκητικου συμβουλιου και της εξελεγκτικης επιτροπης της ΕΟΣΛΜΑ-Υ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ την ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΕΟΛΜΑ-Υ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΧΩΡΟΥ . . Στην κοινη μας πορεια για ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ στους κοινους μας αγωνες ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΟΡΜΗ...ΝΟΙΩΘΩ την αναγκη να Ευχαριστησω ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ τοσο τους ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΟΣΛΜΑ-Υ και των μελων τους για τις αοκνες φιλοτιμες ΑΓΝΕΣ προσπαθειες τους στα 15 χρονια υπαρξης της, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥς εκατονταδες συναδελφους που αγωνιστηκαμε μαζι ΣΤΟΥΣ ΑΕΝΑΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ σε καθε γωνια της κοινης πατριδας-αλλα και στις 5 ηπειρους οπου την εκπροσωπησαμε- για παραπανω απο 35 χρονια , ΚΑΙ που επικοινωνησαν με καθε τροπο την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΩ.... ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ευχηθω να χουμε πρωτα απο ολα Υγεια, κουραγιο, υπομονη , επιμονη.... ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ απο την επομενη... Αλλωστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ διασχισει-διατρεξει-περπατησει Ο ΚΑΘΕΝΑΣ-ΚΑΘΕΜΙΑ χιλιαδες χιλιομετρα σε καθε σημειο αυτης της πατριδας....Η κοινωνια, οι συμπολιτες μας οπου της ΕΛΛΑΔΑΣ , ΘΑ ενωθουν με αυτο το αστειρευτο ορμητικο ποταμι της Λαικης Μαζικης Αθλησης που εμεις γεμισαμε με τον τιμιο αγωνα και ιδρωτα μας 4 και πλεον δεκαετιες τωρα... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...».

 

Μετά τις αρχαιρεσίες της ΕΟΣΛΜΑ-Υ που διεξήχθησαν την 20η Μαρτίου 2021, συνεδρίασε την 25η Μαρτίου 2021 το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο και συστάθηκε σε σώμα. Ομόφωνα αποφασίστηκε η σύνθεση, που είναι η ακόλουθη:

 

Πρόεδρος: ΣΑΜΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΓΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Γεν. Γραμματέας: ΛΕΚΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

Ειδικός Γραμματέας: ΡΑΖΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ταμίας: ΜΠΟΥΡΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Αν. Ταμίας: ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Έφορος: ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μέλη: ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

 

 

DDOKARX