Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΑΓΙΑΚΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ…

SAGARX

 

 

Βαθύς γνώστης της τοπικής αγοράς, ιδιαιτέρως των δυτικών προαστίων της Αθήνας, η Δικηγόρος κ. Ουρανία Σαγιάκου (κεντρική φώτο), πριν από λίγη ώρα, μεσημέρι Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου 2021, και ενώ διαφαίνεται η σίγουρη παράταση του λοκ-νταουν, επεσήμανε – εύστοχα - τα εξής σε ανάρτηση της:

 

«Σε λίγο, όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινωθεί νέα παράταση των περιοριστικών μέτρων, αφού πλέον τα επιδημιολογικά δεδομένα μας οδηγούν. Στην συνέχεια όμως, θα πρέπει να ανοίξει ένας ουσιαστικός διάλογος για την δραστική ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, γιατί έχουν σηκώσει δυσανάλογο βάρος της ευθύνης. Μιλάμε για το γυμναστήριο της γειτονιάς, το μικρό εστιατόριο, το καφέ, το μπαρ, το ξενοδοχείο. Κάθε μικρομεσαία επιχείρηση. Ο ιδιωτικός τομέας έχει βάλει πλάτη. Ο εργοδότης και ο εργαζόμενος. Το αίσθημα αδικίας - που εν μέρει και δικαίως - αισθάνεται αυτός που βλέπει τους κόπους του να εξανεμίζονται, την ώρα που οι δημόσιες επιχειρήσεις φαίνονται ευνοημένες, πρέπει να αποκατασταθεί».

 

 

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΑΓΙΑΚΟΥ

 

 

Η Ουρανία Σαγιάκου κατάγεται από τη Λακωνική Μάνη. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Περιστέρι. Απόφοιτη της Ελληνογαλλικής Σχολής, γνωρίζει γαλλικά και αγγλικά, ενώ σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακά στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου και Δικαίου των Επιχειρήσεων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Ασκεί μάχιμη δικηγορία και δραστηριοποιείται στην διοίκηση της επιχείρησης υπόδησης «ΣΑΓΙΑΚΟΣ».

 

Υπήρξε Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου (2014) στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη, ενώ στις Εθνικές Εκλογές του 2019 ήταν υποψήφια Βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία.



AKMONSA