ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΝΔΡΟΥ

 

ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

 

liakarx

 

Ο κλάδος της Υγείας βρίσκεται στο προσκήνιο, δίνει ολομέτωπη μάχη από τον περασμένο Μάρτιο με τον ύπουλο κορωνοϊό, προκειμένου να είναι δίπλα στον άνθρωπο, και εν τέλει να κρατηθεί όρθια η χώρα.

Σε τοπικό επίπεδο, τόσο το Νοσοκομείο «ΛΟΙΜΩΔΩΝ», όσο και το Κέντρο Υγείας Αιγάλεω, είναι μονάδες, που έχουν σηκώσει όλο το βάρος για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και για την επίλυση ιατρικών καθημερινών περιστατικών των κατοίκων των προαστίων μας.

Και με τις δύο υγειονομικές μονάδες, ο Δήμος Αιγάλεω, διατηρεί άριστη συνεργασία, υπάρχει αμφίδρομη αντιμετώπιση επιμέρους αναγκών και επίλυσης τους, ούτως ώστε το επίπεδο παροχής υπηρεσιών στην προκειμένη χρονική περίοδο να είναι το καλύτερο.

Σε καθημερινή επικοινωνία, με τις δύο υγειονομικές μονάδες και τους επικεφαλείς τους, την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Φωτεινή Βρύνα και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, κ. Ιωάννη Κουλούρη, βρίσκεται ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Αιγάλεω κ. Ηλίας Μάνδρος.

Αυτή η επικοινωνία, την περασμένη εβδομάδα, έγινε δια ζώσης, καθώς ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω επισκέφθηκε τους επικεφαλείς στις μονάδες τους, όπου συζήτησαν διεξοδικά την κατάσταση που επικρατεί, ενώ παράλληλα τους εξέφρασε εγκαρδίως, τις ευχαριστίες για τον υγειονομικό αγώνα που δίνουν οι ίδιοι και οι συνεργάτες τους, όπως επίσης και τις ευχές του για Καλές Γιορτές.

 

 

KARTMANDRRR

 

 

florrdd