ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ

SAMIARX

 

Δεν σημαίνει ότι λόγω κορωνοϊού σταματούν τα πάντα. Απλώς πολλές ενέργειες, εργασίες και δράσεις, γίνονται προσεκτικά, έχοντας ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Έτσι και στο ΔΑΚ Αιγάλεω, με πρωτοβουλία του Εντεταλμένου Αθλητισμού της πόλης μας και Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Σάμιου, σε μια περίοδο, όπου ο εν λόγω αθλητικός χώρος, λόγω της πανδημίας, είναι κλειστός για το κοινό, έγιναν τις προηγούμενες μέρες – και συνεχίζονται – εργασίες εξωραϊσμού των εγκαταστάσεων.

Στην προκειμένη περίπτωση τις προηγούμενες μέρες, βάφτηκαν και ασβεστώθηκαν, πολλές επιφάνειες στο ΔΑΚ.

Ο κ. Γιάννης Σάμιος, για αυτήν την προσπάθεια που έχει ως στόχο το ΔΑΚ να είναι πάντα φροντισμένο και όμορφο, ευχαρίστησε για την συνεργασία, τους εργαζόμενους κ.κ. Παναγιώτη Γκότση, Γιάννη Νάκο, Σωτήρη Ρουπακιά, Θανάση Τούμπανο, Γιώργο Χήρα, Μανώλη Γιανίμπα, αλλά και τον έφορο του Διαγόρα Αιγάλεω κ. Βασίλη Λύρο, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα.

Παράλληλα, συνεχίζεται το έργο αντικατάστασης πυλώνων φωτισμού, προς αντικατάσταση των παλαιών, οι οποίοι αποσύρθηκαν και εντός του Δεκεμβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Πριν λίγο χρονικό διάστημα, βαρέα οχήματα (γερανοί), μηχανήματα και εργαζόμενοι της αναδόχου εταιρείας «ΤΡΙΕΛΞΙΣ» Α.Τ.Ε, βρέθηκαν στην γηπεδική εγκατάσταση του ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ «ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ» και μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου 2020, έβγαλαν από την θέση τους, τους 4 παλαιούς πυλώνες, που ήταν η πρώτη ενέργεια σχετικά με το έργο. Σκαπτικά μηχανήματα ανοίγουν μεγαλύτερα βάθρα, προκειμένου να τοποθετηθούν οι νέοι πυλώνες.

Η ανάδοχος εταιρεία του έργου «ΤΡΙΕΛΞΙΣ» Α.Τ.Ε. έχει έδρα και εγκαταστάσεις στη Νέα Κίο Αργολίδας (Δήμος Άργους – Μυκηνών), ενώ παράλληλα το γραφείο της στην Αθήνα, βρίσκεται στο Χαλάνδρι.

Η εταιρεία «ΤΡΙΕΛΞΙΣ» ΑΤΕ λειτουργεί από το 2003 με κύριο αντικείμενο τις μεταλλικές κατασκευές και τα βιομηχανικά έργα.

 

MAKMEG

 

 

EX1

 

 

EX2

 

EX3

 

EX4

 

EX5

 

 

NIKOKD

 

 

EX6

 

EX7

 

EX8

 

EX9

 

EX10

 

 

MAKMEG