ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΕΕΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

ARXEMA

 

Δωρεάν eshop και site στις επιχειρήσεις της πόλης μας

 

maeea


Ο Δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των επιχειρήσεων, που πλήττονται από τις τρέχουσες εξελίξεις, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), προσφέρει τη δυνατότητα σε εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης μας, μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, να δημιουργήσουν δωρεάν e–shop και site.
Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση, παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες:
Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων και Αντιπροέδρου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
κ. Ηλία Μάνδρου: 2132044804 – 2132044821 – 2132044979 – 6983219502.

 


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΛΙΑ ΜΑΝΔΡΟΥ


Ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω και Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ηλίας Μάνδρος, επεσήμανε:
«Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι δύσκολες για όλους μας, ειδικά για τις μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις της πόλης μας, αυτές δηλαδή που αποτελούν την οικονομική ραχοκοκαλιά της τοπικής κοινωνίας μας.
Τόσο το ΕΕΑ, όσο και ο Δήμος Αιγάλεω, είμαστε δίπλα στον κάθε επαγγελματία της πόλης μας και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να στηρίξουμε προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο με τις όσο δυνατόν λιγότερες απώλειες.
Επειδή οι εποχές έχουν αλλάξει, σε αυτό το πλαίσιο και βάσει αυτών των νέων δεδομένων που έχει επιφέρει η πανδημία, ο Δήμος Αιγάλεω και το ΕΕΑ, συνεισφέρει παρέχοντας δωρεάν στις επιχειρήσεις της πόλης μας, την ευκαιρία να δημιουργήσουν υπηρεσίες eshop και site, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή η αγορά.
Η οποιαδήποτε ενέργεια, κίνηση, δράση, πρωτοβουλία, στοχεύει στην στήριξη της επιχειρηματικότητας και δη της μικρομεσαίας που αποτελεί και την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας.
Μέσω της τεχνολογίας αποσκοπούμε στην περαιτέρω εμπορική ανάπτυξη. Κάνουμε ότι μπορούμε, χρησιμοποιούμε κάθε… όπλο και να είστε σίγουροι, ότι τόσο ο Δήμος Αιγάλεω, όσο και το ΕΕΑ, δύο θεσμοί που υπηρετώ ως Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα, θα είναι δίπλα σε όλους τους επαγγελματίες και τις τοπικές επιχειρήσεις του Αιγάλεω. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να βγούμε νικητές από αυτή την δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση».

 

 

NECTΟΚ