Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

KOUBEX

 

 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ακαδημίας Αιγάλεω, κ. Γιάννης Κουμπούρας, επεσήμανε τα εξής:

«Μετράμε μια εβδομάδα επιστροφής στα γήπεδα τέννις.

Από τη μια αισθανόμαστε τυχεροί γιατί ο δήμος Αιγάλεω, με το δήμαρχο μας Γιάννη Γκίκα και τον αντιδήμαρχο Νίκο Ασημακόπουλο πήραν μια γενναία απόφαση και άνοιξαν τα δημοτικά γήπεδα που μας παραχωρούν σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης και έτσι μπορέσαμε να δώσουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στα μέλη μας μέσα στο όλο δυσάρεστο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Από την άλλη όμως είμαστε άτυχοι γιατί πραγματικά η ευθύνη είναι μεγάλη και εμείς αντιμετωπίζουμε καθημερινά μια πρωτόγνωρη κατάσταση με την πλήρη υπευθυνότητα που αρμόζει στην περίσταση έτσι ώστε να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνει ο δήμος αλλά και τα μέλη μας.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ΕΦΟΑ και τον πρόεδρο κ. Σπύρο Ζαννιά που μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να μας ανοίξουν τα γήπεδα με το καλύτερο δυνατόν τρόπο, δεδομένο των δύσκολων συγκυριών, και συνεχώς προσπαθούν για την πλήρη επιστροφή στην προ κορωνοϊού εποχή.

Οι μικροί μας φίλοι ας κάνουν λίγο υπομονή και σύντομα θα έχουμε και γι' αυτούς ευχάριστες εξελίξεις.

Η δεδομένη εποχή είναι πολύ δύσκολη, οι σύλλογοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με μια δίχως προηγούμενο κρίση και τώρα, περισσότερο απ’ ότι ποτέ, χρειάζονται τη στήριξη των μελών τους.

Κάποιοι σύλλογοι παραμένουν ακόμα κλειστοί γιατί τα γήπεδα που χρησιμοποιούν δε έχουν ανοίξει ακόμα από το δήμο τους.

Εμείς ήδη έχουμε πάρει την απόφαση ότι μέχρι να επανέλθουν τα πράγματα στην κανονικότητα δε θα δεχτούμε στα γήπεδα μας μη μέλη και δε θα προχωρήσουμε σε νέες εγγραφές, και για την ασφάλεια των μελών μας αλλά και σα δείγμα αλληλεγγύης στους υπόλοιπους κλειστούς συλλόγους. Όλοι εσείς που ακόμα ο σύλλογος σας δεν έχει ανοίξει, κάντε λίγο υπομονή και σύντομα θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο.

Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι ακόμα δεν έχουμε ούτε μια αναφορά για την επιστροφή στο εταίρο αγαπημένο μας άθλημα το μπριτζ. Ας ελπίσουμε ότι και εκεί θα έχουμε σύντομα κάποια θετική εξέλιξη

Σαν πρόεδρος και υπεύθυνος της υγειονομικής επιτροπής της Αθλητικής Ακαδημίας Αιγάλεω θα είμαι διαρκώς στη διάθεσή των μελών μας, ώστε να νιώθετε ασφαλείς μέσα στα γήπεδα μας».

 

 

 

RMAK