ΑΝΟΙKTOI ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ - ΑΘΛΗΣΗ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

GIPEXOK

 

 

 

 

Η γενική και σταδιακή άρση απαγορευτικών μέτρων, που ίσχυαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ξεκίνησε από την Δευτέρα 4 Μαϊου 2020.

Όσο αφορά την πόλη μας το Αιγάλεω, και σχετικά με χώρους που αφορούν την ατομική άσκηση – άθληση, ο Δήμος της πόλης μας ανακοίνωσε τα εξής, που ισχύουν από την Τετάρτη 6η Μαίου 2020.

«Ανοικτοί χώροι στο Αιγάλεω για ατομική άσκηση με προσωπική ευθύνη

Ανοίγουν από την 6η Μαΐου το δημοτικό Άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο) και το Άλσος Λοιμωδών για ατομική άσκηση των πολιτών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την προσωπική ευθύνη να ακολουθούν τις ισχυρές συστάσεις των φορέων υγείας της χώρας.

Παράλληλα, ανοίγει το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Εύα Χριστοδούλου» με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, για χρήση από συγκεκριμένες ομάδες πολιτών, όπως σπουδαστές που χρειάζονται να ξεκινήσουν τις προπονήσεις για γυμναστικές σχολές και σχολές της αστυνομίας κ.ο.κ.

Θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο τα γήπεδα τένις και ελεγχόμενα ο αθλητικός χώρος του στίβου (Γ.Σ. Αστέρας, κ.λπ).

Ο χώρος θα λειτουργήσει αποκλειστικά με το απαιτούμενο πρωτόκολλο εισόδου, με θερμομέτρηση των εισερχομένων ατόμων, ενώ η είσοδος και η έξοδος των οποίων θα γίνεται από μία μόνο είσοδο, στην οδό Σουλίου.»

 

FOPINMES