ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «…ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ»

MINKAL

 

 

 

Το δικό του μήνυμα θάρρους και πίστης, ότι θα βγούμε, από αυτή την δοκιμασία του Κορωνοϊού, νικητές, εξέφρασε δημοσίως ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.
Στον προσωπικό του διαδικτυακό λογαριασμό ο κ. Καλογερόπουλος, επεσήμανε:


«Αγαπητοί φίλοι σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 

Όλοι μας, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, εφαρμόζει τα περιοριστικά μέτρα.


Στα δύσκολα που περνάμε, δείχνουμε πόσο ενωμένοι είμαστε και πόσο αλληλέγγυοι.


Στα ανωτέρω, σημαντικό ρόλο, έχει η σημερινή Κυβέρνηση, το Κράτος, με την άμεση υλοποίηση των αποφάσεων, σε δράσεις που στηρίζουν την κοινωνία. Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι η αποδοχή από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, ο οποίος αισθάνεται ικανοποιημένος, από την δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι έχει ως προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή των πολιτών σε αυτή την πανδημία και δευτερεύοντος το κόστος των συνεπειών της.

 

Αυτό είναι που μας ικανοποιεί αγαπητοί φίλοι, είναι γιατί, πρώτον ανταποκρίνεται στον αξιακό κώδικα του Έλληνα και του πολιτισμού μας, του οποίου επίκεντρο είναι ο άνθρωπος.


Και δεύτερον γιατί ξεχωρίζει από πολλούς άλλους ηγέτες μεγάλων χωρών που έχουν αντίστροφη προτεραιότητα!


Η αποτελεσματικότητα του Πρωθυπουργού, των Υπουργών και στελεχών της Κυβέρνησης σε αυτή την συγκυρία, με την έγκαιρη αντιμετώπιση της πανδημίας, ταυτόχρονα με την κρίση του μεταναστευτικού, και της φύλαξης των συνόρων από της μεθοδεύσεις της Τουρκίας, συνεπικουρούμενη από την στήριξη του Ελληνικού Λαού (Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, Φαρμακοποιοί, Ιδιώτες, Εθελοντές, ΟΤΑ, Ένοπλες Δυνάμεις, κοινωνία) μας ενισχύει το αίσθημα ευθύνης, μας ενώνει, ενισχύει την αλληλεγγύη και την συνοχή του κοινωνικού ιστού.


Με αυτή την ευκαιρία της επικοινωνίας θέλω να ευχαριστήσω όσους συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, κυρίως όμως τους φίλους μου που δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό.


Υπομονή, επιμονή, μένουμε Σπίτι και όλοι θα βγούμε Νικητές πρώτα ο Θεός».

 

 

RMAK