Ο ΣΕΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ

ΤΟΥ π. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΕΙΔΟΠΟΥΛΟΥ

FEIDARX

 

 

 

 

Σεπτός, μετρημένος και ευγενικός ο λόγος του γνωστού και αγαπητού π. Γεώργιου Φειδόπουλου (κεντρική φώτο), ο οποίος πέρα από το σπουδαίο ιερατικό του λειτούργημα, έχει τεράστια κοινωνική προσφορά, ειδικά στην πόλη μας το Αιγάλεω, ενώ μάλιστα έχει διατελέσει και Πρόεδρος στον ΜΕΛΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ.

Σε επισήμανση του, που δημοσιοποίησε στον προσωπικό του διαδικτυακό λογαριασμό, ο π. Γεώργιος Φειδόπουλος, με αφορμή άρθρα εφημερίδων που σχολίασαν την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας για τα αιτήματα της προς την Πολιτεία, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Μια από τις Εφημερίδες της Αντιπολίτευσης, έτος ιδρύσεως 1952, σχολιάζοντας δυσμενώς το υπ' αριθμ 1481/686/24-3-20 έγγραφο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με το οποίο η Ιεραρχία της Εκκλησίας ζητούσε από την Πολιτεία να ληφθεί μέριμνα και για τους εργαζομένους στους Ναούς (Ψάλτες, Νεωκόρους και Καθαρίστριες) να λάβουν κι αυτοί το έκτακτο επίδομα που θα δοθεί και στους υπόλοιπους εργαζομένους λόγω κορωνοϊού. Οι κ.κ. της εν λόγω Εφημερίδας λένε, αλλά μάλλον δεν το πιστεύουν, ότι είναι στο πλευρό των εργαζομένων, γιατί κύριοι οι ως άνω θιγόμενοι δεν είναι εργαζόμενοι; προς τι λοιπόν τα ειρωνικά σας σχόλια για αυτό το δίκαιο αίτημα. Και προφανώς για να του δώσετε μεγαλύτερες διαστάσεις ρίξατε λάδι στη φωτιά, με το πικρόχολο σχόλιό σας, βάζοντας στο "ενδιαφέρον" σας και τους Κληρικούς. Αλήθεια στο παραπάνω έγγραφο που γίνεται λόγος για αυτούς;

Προσοχή λοιπόν στα όσα γράφετε γιατί το ανύστακτο ενδιαφέρον σας για την εργατική τάξη ξύπνησε και κάποιους άλλους. Ο νοών νοείτω».

 

 

GONXYLO