ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΔΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

 

 

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

PRONMANDR

 

 

 

Στην πρώτη γραμμή και με πρωταρχικό στόχο την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω δίνει καθημερινά τη δική της μάχη για την υποστήριξη των ευπαθών και των οικονομικά πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Κατ’ οίκον διανομή σίτισης, εξυπηρέτηση για τη συνταγογράφηση φαρμάκων, εξυπηρέτηση για την παραλαβή φαρμάκων από τα φαρμακεία του ΕΟΠΠΥ, παροχή βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, συνοδεία σε δομές υγείας, διεκπεραίωση αιτημάτων μέσω ΚΕΠ.

Σε αυτό τον αγώνα δεν είμαστε μόνοι. Φορείς όπως το Κέντρο Υγείας Αιγάλεω, οι ΤΟΜΥ Αιγάλεω, Φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, συνδράμουν την Υπηρεσία και διευκολύνουν το έργο μας.

Και φυσικά, ανεκτίμητη είναι η αρωγή υπάλληλων του Δήμου από άλλες Διευθύνσεις που έχουν πλαισιώσει την Υπηρεσία μας. Υπάλληλοι των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ, οδηγοί, μάγειροι, υπάλληλοι καθαριότητας δίνουν καθημερινά το δυναμικό τους παρόν και βοηθούν ανεκτίμητα στον αγώνα μας. Όλοι μαζί είμαστε μια δυνατή και συμπαγής ομάδα, που σύσσωμη εργάζεται καθημερινά για το κοινό καλό. Στηρίζουμε την πόλη μας και τους ανθρώπους της και κυρίως τους πιο ευάλωτους. Σας ευχαριστώ θερμά όλους.

Και ας θυμόμαστε ότι η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη είναι βασικές προϋποθέσεις για να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΔΡΟΣ

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

 

 

NECTΟΚ

 

 

 

 

RP1

 

 

PR2

 

PR3

 

PR4

 

PR5

 

PR6

 

PR7

 

PR8

 

 

 

NECTΟΚ