Μάριος Χατζηπαναγιώτης

(υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος)

...Αυτά πιστεύω ότι μπορεί και πρέπει να αλλάξουν

με την Παναγιώτα Μερκουράκη Νικολούδη

 

 

FRONT

 

 

Φίλες και Φίλοι, Συνδημότισσες και Συνδημότες.

 

 

Στις 26 Μαΐου, καλούμαστε για ακόμη μια φορά, να δώσουμε ενεργά το παρόν στην Δημοκρατική διαδικασία των Δημοτικών εκλογών. Καλούμαστε να επιλέξουμε ανθρώπους δυναμικούς, δημιουργικούς, με μεράκι και διάθεση να μας εκπροσωπήσουν για ένα καλύτερο αύριο.

 

Διακρίνω τις μεγάλες δυνατότητες, αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες. Βλέπω παρεμβάσεις αποσπασματικού χαρακτήρα, που δεν είναι ενταγμένες σ’ ένα συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό, η υλοποίηση του οποίου θα οδηγήσει τον Δήμο μας σε μία νέα εποχή. Παρατηρώ προσωπικές στρατηγικές και όχι συλλογική δουλειά για τους κοινούς στόχους. Αυτά πιστεύω ότι μπορεί και πρέπει ν’ αλλάξουν.

 

Η αυτοδιοικητική προσπάθεια, με επικεφαλής την κα Παναγιώτα Μερκουράκη Νικολούδη. έχει στοιχεία που με κάνουν να αισιοδοξώ για την επόμενη μέρα στον Δήμο του Αιγάλεω. Η κα Παναγιώτα Μερκουράκη Νικολούδη είναι ένας άνθρωπος που αναλώθηκε για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας όλα αυτά τα χρόνια, η οποία μας εμπνέει, με τις γνώσεις, τον λόγο και τις προτάσεις της, ενώ η πλειάδα ικανών ανθρώπων που την έχουν ήδη εμπιστευθεί φανερώνουν την πρόθεση για αποφάσεις ευθύνης, δουλειά με συνεργασία και πορεία με ενότητα.

 

Είναι μία αξιόπιστη και ελπιδοφόρα αυτοδιοικητική Κίνηση, στην οποία με χαρά εντάσσομαι, αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση που μου έγινε.

 

Γι’ αυτό θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου και είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, με πνεύμα σύμπνοιας, συνεργασίας και δημιουργικότητας. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα, ατενίζοντας μπροστά.

 

 

Μάριος Χατζηπαναγιώτης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

 

 

YESSNEW