Εορταστική εκδήλωση των κατηχητικών σχολείων

του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Εσταυρωμένου Αιγάλεω

για την 25η Μαρτίου.

 

 

 

 

FRONT

 

 

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ .κ. Αλεξίου τα κατηχητικά σχολεία του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Εσταυρωμένου Αιγάλεω, πραγματοποίησαν εόρτια εκδήλωση για την διπλή γιορτή της Πίστεως αλλά και του Γένους μας, την 23η Μαρτίου 2019 στο πολιτιστικό χώρο του Δήμου Αιγάλεω, "Ελληνικό Μολύβι". Ο υπεύθυνος του κατηχητικού σχολείου, Αρχιμανδρίτης π. Ιωσήφ Αδαμόπουλος, τόνισε την αναγκαιότητα να πραγματοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις, ιδίως από τα παιδιά μας, έτσι ώστε μ’ αυτόν τον τρόπο να αποδίδεται φόρος τιμής στους πατέρες μας που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι, αλλά και αν χρειαστεί να ακολουθήσουμε το θυσιαστικό παράδειγμά τους.

Εν συνεχεία, τα παιδιά παρουσίασαν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τα χορευτικά τμήματα του δημοτικού και των εφήβων, με τη νεανική χορωδία και κυρίως με το θεατρικό εργαστήρι, όπου παρουσίασαν το έργο "ο Άγιος Κωνσταντίνος ο Υδραίος". Την εκδήλωση των κατηχητικών σχολείων τίμησαν με την παρουσία τους ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ι.Ν Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Αιγάλεω Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Φράγγου, ο εφημέριος του Μητροπολιτικού Ι.Ν π. Γεώργιος Αβραμίδης, ο εφημέριος Μητροπολιτικού Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Περάματος π. Αντώνιος Τσέρκας, ο Δήμαρχος του Δήμου Αιγάλεω κ. Μπίρπας Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικητάκης Νικόλαος, η Αντιδήμαρχος κα. Χριστόγλου Γιάννα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χατζηκώστας Κωνσταντίνος, η Δημοτικός Σύμβουλος κα. Ζαχαροπούλου Χρυσούλα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γκίκας Ιωάννης, ο Πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δημομελέτης Ιωάννης, η Πρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Ιδρυμάτων κα. Τσακίρογλου-Παπαγεωργίου Μέλπω, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σκλαβούνος Λάμπρος και τέλος η Υποψήφια Δήμαρχος κα. Μερκουράκη-Νικολούδη Παναγιώτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο που προσφέρουν τα κατηχητικά σχολεία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Εσταυρωμένου Αιγάλεω, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://katixitikasxoleia.wixsite.com/estavromenos-aigaleo

 

 

 

PAR-1.2

 

PAR-1.3

 

PAR-1.4

 

PAR-1.5

 

 

MAMOK

 

 

 

PAR-1.6

 

PAR-1.7

 

PAR-1.8

 

PAR-1.9

 

PAR-1.10

 

PAR-1.11

 

PAR-1.12

 

PAR-1.13

 

PAR-1.14

 

PAR-1.15

 

 

 

PAPNEW