«ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ

 

ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΙΩΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ

 

PAVLA

 

 

Μία ξεχωριστή και με υψηλό τιμητικό συμβολισμό, διοργάνωση ξιφασκίας, θα διοργανωθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ» της πόλης μας, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Ο σύλλογος «ΑΙΓΑΛΕΩ ΞΙΦΑΣΚΙΑ 1992» διοργανώνει το ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΙΓΑΛΕΩ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ», αφιερωμένο στη μνήμη του συμπολίτη μας Πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος σε νεαρή ηλικία έφυγε άδικα και πρόωρα πριν από λίγο χρονικό διάστημα, όπου μέχρι την τελευταία στιγμή πάλεψε σαν λιοντάρι! Ο Αιγαλιώτης Γιώργος παυλίδης ήταν ένας αληθινός πρωταθλητής, τόσο στην ξιφασκία, όσο και στην ζωή!
Ο Γιώργος Παυλίδης γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου 1987 και ασχολήθηκε με την ξιφασκία από τα 12 χρόνια του. Είχε ξεχωριστό ταλέντο και από τις κατηγορίες τζούνιορ ακόμη έγινε μέλος των Εθνικών ομάδων της χώρας μας, φτάνοντας μέχρι και τις κατηγορίες Νέων - Ανδρών να είναι Πρωταθλητής Ελλάδας, Μεσογειονίκης, Βαλκανιονίκης, ενώ παράλληλα πήρε μέρος σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα, τιμώντας την ομάδα του, την χώρα μας και την πόλη μας. Ο Αιγαλιώτης Γιώργος Παυλίδης, έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα, στις 2 Νοεμβρίου 2017, σε ηλικία 30 ετών. Θα παραμείνει, όμως, ζωντανός και αθάνατος στην συνείδηση όλων μας, όπως αρμόζει δηλαδή, σε έναν πρωταθλητή της ζωής, κάτι που απέδειξε ακράδαντα στον σύντομο βίο του!
Το μεγαλείο, λοιπόν, του Γιώργου Παυλίδη, τιμάει ο σύλλογος του «ΑΙΓΑΛΕΩ ΞΙΦΑΣΚΙΑ 1992» το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ», όπου στη μνήμη του θα διεξαχθεί το ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΙΓΑΛΕΩ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ" στο ξίφος ασκήσεως Ανδρών –Γυναικών με την συμμετοχή περίπου 100 αθλητών, ενώ ενδιάμεσα στις 10 το πρωί θα λάβει χώρα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Αθλητών με αμαξίδιο. Οι αγώνες ξεκινούν στις 9 το πρωί.

 

AFIS