ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΑΙΓΑΛΙΩΤΗ ΣΟΥΡΛΗ

 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

 

ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

 

EGEA

 

 

Ο Αιγαλιώτης Βασίλης Σουρλής (φώτο), γιος του βετεράνου παίκτη του ΑΟ Αιγάλεω Γιώργου Σουρλή, ήταν ο “χρυσός” σκόρερ της Εθνικής Παίδων της Ελλάδας (U16) στη νίκη με 1-0 επί της οικοδέσποινας Τουρκίας, αποτέλεσμα με το οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας κατέκτησε την 1η θέση για δεύτερη σερί χρονιά στο Aegean Cup, που διοργανώθηκε στο Κουσάντασι της γειτονικής χώρας.
Το χρυσό γκολ, που μας χάρισε την κούπα ήρθε στο 65΄ από τον Βασίλη Σουρλή, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα U16 του Ολυμπιακού!
Για να φτάσει ως την κατάκτηση του τροπαίου η Εθνική Παίδων νίκησε στη φάση των ομίλων την Μολδαβία (2-0) και το Μαυροβούνιο (1-0), ήρθε ισόπαλη με τη Ρωσία (0-0) και σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017… έδεσε το γλυκό με τη μεγάλη νίκη επί της Τουρκίας στον τελικό.


ΕΛΛΑΣ: Τζολάκης, Γροσδής (47΄ Κατσικάς – 79΄ Δούρος), Καραμπέρης, Μανίσογλου, Μπελεβώνης (47΄ Πιετρής), Ντόσης (54΄ Αβεντισιάν – 79΄ Νικόλης), Παυλίδης, Παναγιώτου, Ρίζος, Σιατούνης (54΄ Κοτόπουλος – 79΄ Κωνσταντόπουλος), Σουρλής.

 

EGE3

 

EGE4

 

EGE1

 

 

EGE2