ΤΖΑΝΟΓΕΩΡΓΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΨΥΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΤΑΨΥΧΟΙ

 

tzanogiorgis arx

 

Τελικά, και βάση των αποτελεσμάτων ο Δημοκρατικός κόσμος της χώρας και ιδιαιτέρως του Αιγάλεω είναι ΕΔΩ-ΕΝΩΜΕΝΟΣ-ΔΥΝΑΤΟΣ!

Σε πείσμα πολλών, προερχόμενων είτε εκ δεξιών, είτε εξ αριστερών, όχι μόνο ΔΕΝ πεθάναμε, αλλά απεδείχθη οτι χτυπά ακόμα η καρδιά των Δημοκρατών, και δόθηκε δυναμικό παρόν στην εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής (τόσο δυναμικό που υπερδιπλασιάστηκε και το κοινωνικό μέρισμα!!!)

Συνολικά πάνω από από 200.000 στην επικράτεια και περί τους 1.000 πολίτες στο Αιγάλεω συμμετείχαν για το μέλλον της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ουσιαστικά της χώρας μας.

Προσωπικά θέλω να εκφράσω ειλικρινά και δημοσίως τις ευχαριστίες μου, στους εθελοντές οι οποίοι σήκωσαν το βάρος και ολοκληρώθηκε ομαλά η διαδιασία απασχολούμενοι πολλές ώρες για τον πρώτο γύρο των εκλογών και έχουμε και την επόμενη εβδομάδα.

Χωρίς την βοήθεια των εθελοντών ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Επίσης θέλω να τονίσω και να ευχαριστήσω τους συνδημότες-συντρόφους μας, εκπροσώπους όλων των υποψηφίων για το υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού και επικοινωνίας που έδειξαν με αποτέλεσμα σήμερα όντως να μιλάμε για Γιορτή της Δημοκρατίας.

Τέλος, την Κυριακή 19/11/2017, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος γύρος με υποψηφίους την Φ. Γεννηματά, και τον Ν. Ανδρουλάκη.

Η διαδικασία και πάλι θα γίνει στο Δημαρχείο Αιγάλεω και ώρες 08.00-20.00. Για οποιαδήποτε πιθανή παράταση της διαδικασίας θα υπάρξει ενημέρωση στο διαδίκτυο.

Ψηφίζουν όσοι συμμετείχαν και στη διαδικασία της πρώτης Κυριακής και ΔΕΝ υπάρχει η συνεισφορά των 3 ευρώ.

Ραντεβού την Κυριακή για να στείλουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ

 

Γιάννης Τζανογεώργης

Γραμματέας Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιγάλεω

 

tzanogiorgis