Γιάννης Τζανογεώργης: Στηρίζω την Φώφη Γεννηματά

 

 

TZANOGIORGOS ARX

 

 

 

Στηρίζω υπεύθυνα την Φώφη Γεννηματά και ελπίζω να συνεχίσει να με εκπλήσσει με την αποτελεσματικότητα της, και την ΄΄νοικοκυροσύνη΄΄ της στα πολιτικά δρώμενα. Για να μπορέσουμε να ονειρευτούμε ξανά.

 

Εφτά χρόνια κρίσης... Όχι τόσο οικονομική αλλά θεωρώ πως η κρίση που βιώνουμε είναι κατ αρχήν κοινωνική και κατ επέκταση κρίση Αρχών και Αξιών!

Μετά λοιπόν από εφτά χρόνια οικονομικού στραγγαλισμού και πολλών αναποτελεσματικών πρακτικών η πλειονότητα των πολιτών αρνούνται να αντικρίσουν το πραγματικό πρόβλημα,

να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να σκεφτούν ΄΄Εγώ τι κάνω για να αλλάξει αυτό που συμβαίνει;'', όχι με βία και κραυγές αλλά με υπευθυνότητα και νηφαλιότητα... 

Και σε αυτό ακριβώς φέρει τεράστια ευθύνη η σημερινή κυβέρνηση η οποία από όταν ακόμα ήταν αντιπολίτευση εξέθρεψε αυτές τις λογικές...

Η κυβέρνηση Συριζα-Ανελ είναι η χειρότερη, πιο αναξιόπιστη, και πιο αναποτελεσματική ιστορικά κυβέρνηση (ας κρατήσουμε μια μικρή επιφύλαξη για την κυβέρνηση Καραμανλή) .

 

    Έσπειρε ΔΙΧΑΣΜΟ στους Έλληνες διαχωρίζοντας τους σε ΕΜΕΙΣ και ΑΥΤΟΙ...

    Έσπειρε το μικρόβιο του μίσους το οποίο γιγαντώθηκε αργότερα με την άνοδο των εθνικιστών...

    'Έδωσε ελπίδα την οποία όμως πήρε πίσω τελείως ωμά...

    Έθρεψε συμπεριφορές χουλιγκανισμού τύπου MARFIN και τύπου ΄΄ κάθε βράδυ μολότωφ στα Εξάρχεια΄΄...

    Εξαθλίωσε και συνεχίζει οικονομικά το λαό με μοναδικό σκοπό να δίνει ελεημοσύνη με τη μορφή βοηθημάτων και επιδομάτων παίζοντας το ρόλο του τάχα Σοσιαλιστή...

    Προσωπικά δεν ονειρεύομαι ένα τέτοιο μέλλον για εμένα και την οικογένεια μου

    Δεν μου αρκεί η ελεημοσύνη του κάθε Τσίπρα...

    Θέλω να δημιουργήσω και να εργαστώ για το καλό της οικογένειας μου και κατ΄ επέκταση της χώρας μου.

    Θέλω οι φίλοι μου που πλέον βρίσκονται κυρίως στην Βόρεια Ευρώπη (και είναι πολλοί), να μπορέσουν να επιστρέψουν ως εργαζόμενοι πίσω στην πατρίδα μας.

    Ονειρεύομαι μια χώρα που θα εργάζεται, θα συν-εργάζεται και θα προσπαθεί να πάει εμπρός.

    Ιστορικά έχει αποδειχθεί πως όλα τα μεγάλα επιτεύγματα και επιτυχίες της χώρας μας , έγιναν από τη Δημοκρατική Παράταξη, με όποια ονομασία και αν είχε στο πέρασμα των ετών, όποιο κόμμα και αν την εκπροσωπούσε...

    Έτσι και τώρα πιστεύω (και το έχω πει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια) πως ΕΑΝ σώζεται κάτι ακόμη για τη χώρα μας, ΕΑΝ ΛΕΩ... Θα ΣΩΘΕΊ μόνο από την Δημοκρατική Παράταξη, η οποία πλέον μετά από πολλές φουρτούνες επανασυστήνεται με ακόμα πιο καθολική συμμετοχή, πλέον ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    Είναι πλέον φανερό ότι υπάρχει η θέληση για να μπορέσουμε ξανά (πραγματικά όμως αυτή τη φορά) να ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

    Στην προσπάθεια αυτή λοιπόν συμμετέχουμε ενεργά στην εκλογή αρχηγού και βάζουμε τον θεμέλιο λίθο για το νέο μας σπίτι!

    Στην διαδικασία αυτή συμμετέχουν 10 υποψήφιοι, όπου ο καθένας φέρει τη δική του πολιτική διαδρομή.

    Αυτό το γεγονός από μόνο του δείχνει την επιτυχία του εγχειρήματος...

    Σέβομαι όλους τους υποψηφίους ασχέτως από ποιο κόμμα, κίνημα ή φορέα προέρχονται.

    Δεν μπορώ όμως να μην υποστηρίξω για αρχηγό του νέου πολιτικού μας φορέα τον άνθρωπο που εργάστηκε και προσπάθησε να συνθέσει αυτό το πολυσύνθετο πάζλ που τόσο δύσκολο αποδεικνύεται καθημερινά μέχρι και σήμερα.

    Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή της προσπάθειας αυτής δεν πίστευα ότι θα καταφέρει να φτάσει έως εδώ με αυτά τα αποτελέσματα και αυτή τη συμμετοχή το εγχείρημα.

    ΄΄Βγάζω λοιπόν το καπέλο΄΄ μέχρι στιγμής και θα περιμένω με την στήριξη του κόσμου, αλλά και τη δική μου, να πραγματώσει την ολοκληρωτική ένωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και να οδηγήσει την παράταξη στην προσπάθεια για σωτηρία της χώρας.

    Στηρίζω υπεύθυνα την Φώφη Γεννηματά και ελπίζω να συνεχίσει να με εκπλήσσει με την αποτελεσματικότητα της, και την ΄΄νοικοκυροσύνη΄΄ της στα πολιτικά δρώμενα.

    Για να μπορέσουμε να ονειρευτούμε ξανά στηρίζω τη ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ!

    Στηρίζω τη Φώφη Γεννηματά.

 

TZANOGIORGOS