Εκδήλωση στο Αιγάλεω
προς τιμήν του Σπύρου Γιαννιώτη

 

 

 

EKD GIANNIOTI ARX

 

 

 

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Αιγάλεω διοργάνωσε μια εκδήλωση για να τιμήσει τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, τον προπονητή του Νίκο Γέμελο και τον γιατρό της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Γιώργο Μαρίνο.

 

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, μετά από ένα ζεστό χαιρετισμό και αναδρομή στην πορεία και τις επιτυχίες του Σπύρου Γιαννιώτη, απένειμε τιμητικές πλακέτες. Ακολούθησε βίντεο με την κατάκτηση του μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και στην συνέχεια ο δημοσιογράφος Φώντας Χήτας, μίλησε για την ζωή του Ολυμπιονίκη και τον τρόπο που συνδέθηκε με τον προπονητή του. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο Σπύρος Γιαννιώτης περιέγραψε την πορεία του από την 4η θέση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο. Ο προπονητής του Νίκος Γέμελος αναφέρθηκε στην σχέση του με τον αθλητή και πως κατάφερε να γίνει Ολυμπιονίκης στα 36 του χρόνια. Τέλος, ο γιατρός της Ομοσπονδίας Γιώργος Μαρίνος έκανε λόγο για την αναγκαία ιατρική παρακολούθηση όσων αθλούνται και ιδιαιτέρως όσων ασχολούνται με την κολύμβηση.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ασπασία Αρετάκη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Γιάννα Χριστόγλου, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγάλεω Νέα Εποχή» Λάμπρος Σκλαβούνος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Μάκης Ζάχαρης, Μαλάμω Μαστραγγελή, Δημήτρης Μπέσης, Γιάννης Περράκης και Τάσος Σαράντου. Την Κολυμβητική Ομοσπονδία εκπροσώπησαν, ο ταμίας Ηλίας Ξιάρχος, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Χριστόδουλος Χούμας και Νίκος Κραουνάκης καθώς και οι κολυμβητικοί σύλλογοι της πόλης μας Αιγάλεω Α.Ο., Ολυμπιάδα 73, Γυμναστικός Σύλλογος Αιγάλεω.

 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ΕΡΤ για την ευγενική χορηγία του video,  τον δημοσιογράφο Φώντα Χήτα που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας να συντονίσει την συζήτηση και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

EKD GIANNIOTI01

 

EKD GIANNIOTI02

 

 

EKD GIANNIOTI03

 

EKD GIANNIOTI04

 

EKD GIANNIOTI05

 

EKD GIANNIOTI06

 

EKD GIANNIOTI07

 

EKD GIANNIOTI08

 

EKD GIANNIOTI09

 

EKD GIANNIOTI10

 

EKD GIANNIOTI11

 

EKD GIANNIOTI12

 

EKD GIANNIOTI13

 

EKD GIANNIOTI14

 

EKD GIANNIOTI15

 

EKD GIANNIOTI16

 

EKD GIANNIOTI17